MBO raad

Website platform Bewegen en Sport online

06-05-2010 - De nieuwe website voor het platform Bewegen en Sport mbo is donderdag 6 mei online gegaan. Op www.platformbewegenensport.nl vindt u alles over het platform, het overkoepelende beleidskader en de verschillende thema's waarop gewerkt wordt.
Als u wilt weten een aantal mbo-instellingen bewegen en sport ingevuld hebben, dan kunt u een kijkje nemen bij de goede voorbeelden. Omdat het oog ook wat wil, heeft de website een frisse uitstraling door het kleurgebruik en de foto's.

Doel website
Het doel van de website is het delen van kennis over bewegen en sport in het mbo. Dit gebeurt op het openbare gedeelte. Daar zijn diverse documenten, links en evenementen beschikbaar. Het merendeel van de kennisdeling vindt plaats op het LedenNet. De leden van het platform kunnen hier nog meer documenten vinden. Binnenkort kunnen ze ook discussiëren op het forum en vragen stellen aan de themaleiders.

Nieuwsbrief
Het platform Bewegen en Sport brengt ook een nieuwsbrief uit met nieuws, evenementen en documenten. U kunt zich aanmelden voor deze nieuwsbrief op www.platformbewegenensport.nl.

Platform Bewegen en Sport mbo
Het platform Bewegen en Sport mbo, onderdeel van de MBO Raad, vindt dat bewegen en sport een integraal onderdeel moeten zijn van mbo-opleidingen. Mbo-instellingen kunnen zich aansluiten bij het platform en financiële en inhoudelijke ondersteuning aanvragen. 39 instellingen hebben zich aangesloten bij het platform.

Meer informatie
Website: Tanja Krieger: 0348-75 35 78 of t.krieger@mboraad.nl Platform B&S: Jan Faber: 0348-75 35 23 of j.faber@mboraad.nl

Bron/Auteur: Webredactie