Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 06-05-2010

Politie arresteert Belgen met ruim 100 gram hennep

BERGEN OP ZOOM: Twee mannen uit Gent (18 en 21 jaar) en een 18-jarige man uit Merelbeke zijn woensdagmiddag kort na 16.30 uur aangehouden op een parkeerplaats aan de A58. Bij een controle rook de auto waarin het drietal zat, erg sterk naar hennep. Uiteindelijk bleken de mannen gezamenlijk ruim 100 gram hennep bij zich te hebben. Na verhoor zijn de Belgen met een transactievoorstel van 650 euro per persoon naar huis gestuurd.

Bergenaar met twee samoeraizwaarden aangehouden

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft woensdagavond rond 20.30 uur een 37-jarige Bergenaar aangehouden wegens verboden wapenbezit. Agenten controleerden de man toen hij met zijn auto op een parkeerplaats aan de Bemmelenberg stond. Hij had een vaag verhaal over zijn aanwezigheid daar. In zijn auto werden twee samoeraizwaarden, een dolk en een wapenstok aangetroffen. De man moest mee naar het bureau.

Steenbergenaar verdacht van mishandeling fietsster na botsing

STEENBERGEN: Een 27-jarige man uit Steenbergen is donderdagmorgen van zijn bed gelicht. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 17-jarige plaatsgenote. Het slachtoffer deed ruim twee weken geleden aangifte. Toen ze op woensdagmiddag 21 april rond 17.00 uur naar huis fietste over het Waterhoefke, kwam ze in botsing met een man op een scooter die haar vervolgens enkele malen in haar gezicht sloeg. Daarna vertrok de agressieve scooterrijder weer. Op basis van het kenteken en een duidelijk signalement kon de verdachte achterhaald worden. Hij is ingesloten op het bureau.

Peuter valt in privézwembad in Lepelstraat

LEPELSTRAAT: Hulpdiensten zijn donderdagmorgen rond 09.15 uur
uitgerukt, nadat een circa 1,5 jaar oud jongetje in een zwembad was gevallen. De peuter was even aan de aandacht van zijn vader ontsnapt en in het deels ingegraven zwembad in de tuin achter de ouderlijke woning terechtgekomen. De vader heeft de peuter succesvol gereanimeerd; het jongetje is per ambulance naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij maakt het volgens de eerste berichten naar omstandigheden goed.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 06-05-2010 13:19 | © Regio Midden en West Brabant |