Dance-Tunes is ready to rock 2010

06/05/2010 18:04

Dance-Tunes B.V.

Op de kop af heeft Dance-Tunes precies één jaar geleden haar nieuwe website gelanceerd. Naast de flinke stijging in het aantal bezoeken en de komst van veel top labels blijft er altijd ruimte bestaan voor vernieuwing. Dance-Tunes is going to rock 2010!

In het afgelopen jaar heeft Dance-Tunes aandachtig de dance industrie geanalyseerd en is tot de conclusie gekomen dat het tijd is voor vernieuwing. Dit najaar lanceert Dance-Tunes haar drie nieuwe businessmodellen. Deze businessmodellen bestaan uit een ad-based streaming-model, waar je gratis de vetste dance tunes kan streamen. Een payed-based streaming model, waar je zelf bepaalt wat je luistert, zonder interval van reclame. En tenslotte, de meest aantrekkelijke, onbeperkt downloaden tegen een vast bedrag per maand.

Hier blijft het niet bij. Dance-Tunes heeft voor de techneuten onder ons, recentelijk haar publieke API gelanceerd. Hiermee kan elke willekeurige web-developer gebruik maken van de content van Dance-Tunes. Het betreft hier het afspelen van previews on-demand, het ophalen van artwork en vele andere functies. In het vierde kwartaal lanceert Dance-Tunes haar commerciële API, waarmee gebruikers niet alleen gebruik kunnen maken van de content van Dance-Tunes, maar ook geld kunnen verdienen. Dance-Tunes wil iedereen de mogelijkheid bieden zijn of haar eigen Mp3 downloadwinkel op te starten.

Afgelopen april heeft Dance-Tunes haar nieuwe Radio website gelanceerd. Dance-Tunes Radio staat garant voor dagelijks de vetste radioshows, het laatste nieuws en natuurlijk de tofste podcasts. Om Dance-Tunes Radio nog aantrekkelijker te maken, worden alle feesten van ID?, Sensation en Q-Dance live uitgezonden. Dus, heb je misgegrepen naar een kaartje? No worries, Dance-Tunes Radio zorgt er voor dat jij kan meegenieten van het feest. Na elk feest worden de podcasts geplaatst van de livesets van alle uitgezonden DJ's!

Dance-Tunes gaat dit jaar rocken als geen ander en alle updates van nieuwe ontwikkelingen, tussentijdse aanbiedingen en give-aways zijn te vinden op haar sociale netwerken zoals, Facebook, Twitter, Hyves en Youtube.





www.dance-tunes.com