Gemeente Culemborg

Bouwdorp voor kinderen

Schrijf je in voor het Bouwdorp, als kind (8-12 jaar) of vrijwilliger...

De jeugd- en jongerenwerkers van ELK organiseren ook deze zomervakantie een Bouwdorp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

'Culemborg in hout'
De kinderen worden uitgedaagd om één van de prachtige kenmerkende gebouwen/ bouwwerken uit Culemborg na te bouwen in hout, zoals bijvoorbeeld De Oude Stadspoort, molen `De Hoop' of de Kuilenburgse spoorbrug. Naast dat de kinderen er lekker op los kunnen timmeren, zijn er ook nog leuke spelletjes.

Aanmelden kinderen
Meedoen aan het Bouwdorp kost EUR 8,- per kind. Inschrijfformulieren zijn af te halen bij de receptie van ELK welzijnswerk, Meerlaan 22, Culemborg of direct te downloaden. Lever het formulier vóór 18 juni in.

Vrijwilligers gevraagd
Voor deze enerverende, maar vooral gezellige dagen zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. Voor begeleiding van kinderen en ondersteuning achter de schermen. Het aantal kinderen dat aan de activiteiten kan deelnemen is afhankelijk van het aantal vrijwillige begeleiders dat zich opgeeft. De vrijwilligers krijgen koffie, thee, frisdrank en lunches en, indien van toepassing, doen hun kinderen (8 t/m 12 jaar) gratis mee aan het Bouwdorp.

Aanmelden vrijwilligers
Voor deze enerverende, maar vooral gezellige dagen (5 t/m 8 juli) zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. Bouwt u mee? U kunt zich aanmelden op de website www.goedvoorelk.nl of bij de receptie van ELK welzijnswerk, tel. 515 227.

Wat: een activiteit voor kinderen van 8-12 jaar Wanneer: dinsdag 6 en woensdag 7 juli 2010, van 10.00-16.00 uur Waar: grasveld aan de Otto van Reesweg/Eemweg Kosten:

Het Bouwdorp kost 8 euro per kind voor twee dagen. Als vader/moeder/opa/buurman/zus etc. (ouder dan 18 jaar) als vrijwilliger een groepje komt begeleiden is het Bouwdorp voor jou gratis!