Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Stem nu op de Beauty of the Year 2010!
Fancy Model Search

Hoofddorp, 6 mei 2010 - Girls glossy Fancy is met de Fancy Model Search op zoek naar hét beautygezicht van 2010. Duizenden meiden hebben zich ook dit jaar weer ingeschreven om kans te maken op de titel Beauty of the Year 2010.

Succesvolle Model Contest
Voor de elfde keer organiseert Fancy deze uiterst succesvolle Model Search. Naast de Beauty of the Year worden er nog drie andere Awards uitgereikt:

Celeb Boy of the Year
De genomineerden in deze categorie zijn:

- Sascha Visser

- Ruud Feltkamp

- Manuel Broekman

- Dio

Celeb Girl of the Year
De genomineerden in deze categorie zijn:

- Gigi Ravelli

- Melody Klaver

- Gaby Blaaser

- Marly van der Velden

Beauty Product of the Year
De genomineerden in deze categorie zijn:

- Rimmel Volume Flash mascara

- L'Oréal GlamBronze Blush Duo

- Maybelline Eyestudio Diamond

- Essence Multi Dimension 3 in 1 nail polish

De lezeressen van Fancy beslissen wie er op 6 juni tijdens de finale van de Fancy Model Search met Awards naar huis gaan. Via www.fancymodelsearch.nl kunnen ze hun stem uitbrengen op hun favorieten.

Feestelijk finaleweekend
Het finaleweekend vindt plaats op 5 en 6 juni in Rotterdam. Zaterdag 5 juni is de castingdag voor modellen en op zondag 6 juni strijden de overgebleven twintig finalisten om de titel Beauty of the Year, is er een catwalkshow én worden de Awards uitgereikt. De feestelijke finale wordt gepresenteerd door beautycoach Thijs Willekes. Om de twintig finalisten zo goed mogelijk voor te bereiden, krijgen ze een catwalktraining van topmodel Kim Feenstra.

Over Fancy
Fancy is een handbagsize glossy van 100 pagina's voor meiden van 13 tot 19 jaar (gemiddeld 16 jaar). Stijlvol opgemaakt, met creatieve en unieke accenten: dit zorgt voor een persoonlijke 'dagboek' uitstraling. Iedere keer weer verrassend anders, maar wel herkenbaar. Typisch voor Fancy is dat het blad en de site qua uiterlijk en innerlijk evenredig gecombineerd worden: beauty & brains oftewel looks & psyche. Fancy staat dichtbij de doelgroep en gaat dieper op onderwerpen in. In Fancy lees je over 'the real thing', human- en vooral girl-interest. Dit zijn waargebeurde verhalen en psyche artikelen, maar ook wat hot is op het gebied van fashion en beauty en alles over boys en liefde. Fancy biedt interessante reportages en artikelen, maar ook voldoende fun in de vorm van testjes en tips waar je echt iets aan hebt. Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is met bijna 75 publiekstijdschriften, 180 websites, 15 mobiele sites en 13 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl

Follow us @
cid:image005.gif@01CACF62.D3B6FD10

Sanoma Uitgevers

Noot voor de redactie (