Hapjes aan Huis iedere week te zien bij LifestyleXperience.tv


CASTRICUM, 20100506 -- LifestyleXperience.tv zal dit seizoen, iedere week een item wijden aan Hapjes aan Huis. Op www.hapjesaanhuis.nl is alles te vinden dat nodig is voor het geven van een feest. De presentatoren van LifestyleXperience.tv zullen laten zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt van bestelling tot bezorging. Ze nemen bijvoorbeeld een kijkje in de keuken, bij het bedrijf dat de website maakt en ze gaan naar het proeflokaal waar de wijn vandaan komt. Kijk nu elke zondag om 16:30 uur op RTL5 naar LifestyleXperience.tv om het te volgen.

Het bestellen en kopen via internet heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Niet alleen het oriënteren op, maar ook het doen van de aankoop gebeurt steeds vaker online. Dat Nederland massaal het vertrouwen heeft gegeven aan het internetshoppen, blijkt wel uit het feit dat er in 2008 meer geld op internet wordt uitgegeven, dan in de 'ouderwetse' winkels.

Dit is de reden voor Hapjes aan Huis om extra aandacht te geven aan het bestellen via internet. "Steeds vaker vroegen klanten ons, of ons assortiment ook online te bekijken en te bestellen was." Aldus Hapjes aan Huis. "Dit heeft ons doen besluiten deze webshop te maken."

Het online uitzoeken en direct bestellen van hapjes is in ons land nog een redelijk onbekend fenomeen. Zo bleek het, tot nu, bijvoorbeeld nog niet mogelijk om op kleine schaal, luxe hapjes online te bekijken en daadwerkelijk te bestellen. Met succesvolle voorbeelden als gefelicitaart.nl en fleurop.nl in gedachten werd aan www.hapjesaanhuis.nl gewerkt.

www.hapjesaanhuis.nl is hét adres voor het bestellen van hapjes, salades en buffetten. Voor elke gelegenheid het juiste hapje, thuis of op de zaak. Binnen enkele ogenblikken geregeld, zonder schort of kookstress. Het online bestelconcept staat voor luxe. De luxe van heerlijk eten. De luxe van gemak. Het scheelt een zoektocht naar exotische ingrediënten en sjouwen van zware boodschappentassen. Geen smakeloze kant-en-klaar happen. Geen stress. Gewoon vanuit de luie stoel. Gewoon met enkele muisklikken geregeld.

Het online bestellen is snel en eenvoudig. De bezoeker maakt een keuze en geeft aan waar en wanneer de hapjes geleverd moeten worden en bestelt. Hapjes aan Huis zorgt er vervolgens voor dat de bestelling telefonisch wordt bevestigd, dat eventuele extra's worden doorgenomen en dat de bestelling correct wordt uitgevoerd.