Concert van Venice met special guest Jeff Pevar in Apeldoorn


WORMER, 20100330 -- Venice komt voor de enige tour van dit jaar naar Nederland. Tijdens de tour worden diverse nieuwe nummers ten gehore gebracht. De vier Lennons worden bij deze tour begeleid door Mark Harris op basgitaar.

Al eerder is al aangehaald wat nu het meest bijzondere concert is geweest dat Venice heeft gegeven. Hierbij wordt Paradiso 13 juli 2001 genoemd waar Venice in het voorprogramma van CPR ( Crosby Pevar Raymond ) stond. Een ander zeer memorabel concert was in de Grote Kerk te Apeldoorn op 16 mei 2008.
Het is zeer bijzonder te noemen dat er een combinatie van beide concerten gaat plaatsvinden. Op 6 mei a.s. treedt Venice in de Grote Kerk te Apeldoorn op met als speciale gast Jeff Pevar.

Aansluitend vindt op 7 mei een optreden in de Sint Jozef te Volendam( www.jozefvolendam.nl ) plaats gevolgd door een concert op 8 mei in de Voorvegter te Hardenberg www.voorveghter.nl De tour wordt afgesloten op 9 mei ( middag en avond )bij ABC in concert te Dordrecht waarbij Dennis Kolen het voorprogramma voor zijn rekening neemt. Een gecombineerd optreden niet wordt uitgesloten.

De volledige touragenda luidt:
6 mei ; 20.00u : Grote Kerk te Apeldoorn met speciale gast Jeff Pevar
7 mei ; 20.00u : Sint Jozef te Volendam
8 mei ; 20.00u : De Voorveghter te Hardenberg
9 mei ; 15.00u : ABC in concert te Dordrecht met support Dennis Kolen
9 mei ; 19.30u : ABC in concert te Dordrecht met support Dennis Kolen
de deuren gaan een uur voor aanvang open
Kaarten ( Euro 28,00 p.st )voor Apeldoorn en Dordrecht kunnen besteld worden door een email te zenden naar hnb-events@aanspreekpunt.nl of via www.aanspreekpunt.nl

De overige kaarten kunnen rechtstreeks bij de locaties worden besteld.
Let wel dit is de enige tour in Nederland in 2010 en hierna komt de band pas in 2011 terug.

Stichting HNB Events





Ingezonden persbericht