Gemeente Berkelland


Inloopbijeenkomst op 6 mei over herinrichting Rozenkamp-Julianastraat in Neede

Tijdens een inloopbijeenkomst op donderdag 6 mei wordt het herinrichtingsplan voor een gedeelte van de Rozenkamp en Julianastraat in Neede gepresenteerd. Deze inloopbijeenkomst wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur bij restaurant `De 5-Sprong' aan de Haaksbergseweg in Neede. Het plan is om het gedeelte van de Rozenkamp, tussen de Haaksbergseweg en de Meijersweg en de Julianastraat, tussen de Rozenkamp en Prins Bernhardstraat, opnieuw in te richten. In deze straten wordt de riolering vervangen door een gescheiden rioolstelsel. De wegen worden ook opnieuw ingericht. In de woonstraten komt een klinkerbestrating.

Voorlopig ontwerp

Het voorlopig ontwerp kan vanaf dinsdag 13 april tot woensdag 26 mei 2010 tijdens de openingstijden worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Marktstraat 1 te Borculo en in het Servicepunt aan de Hofmaat 2 in Neede.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot woensdag 26 mei 2010 hun zienswijze, zowel mondeling als schriftelijk, naar voren brengen. Schriftelijk: door een brief te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders van Berkelland t.a.v. de afdeling Ruimte en Projecten, Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling: door een afspraak te maken met de heer J.H.W. Onstein, telefoon 0545-250 270