Brunel International

16-04-2010Algemene vergadering van aandeelhouders Brunel International N.V.

Aandeelhouders en andere vergadergerechtigden van Brunel International N.V. worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op donderdag 6 mei 2010 om 14.30 uur ten kantore van Brunel International N.V. aan het John M. Keynesplein 33, 1066 EP Amsterdam.

Agenda:

* Opening

* Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2009
* Behandeling en vaststelling van de jaarrekening over het boekjaar 2009 (ter beslissing)

* Goedkeuring van het door de Raad van Bestuur in 2009 gevoerde beleid (décharge van de bestuurders) (ter beslissing)
* Goedkeuring van het door de Raad van Commissarissen in 2009 uitgeoefende toezicht (décharge van de commissarissen) (ter beslissing)

* Het reservering- en dividendbeleid (ter bespreking)
* Goedkeuring van de winstbestemming en voorstel tot uitkering van dividend (ter beslissing)


* Aanwijzing van de Raad van Bestuur als het met betrekking tot de uitgifte van aandelen bevoegde orgaan (ter beslissing)
* Aanwijzing van de Raad van Bestuur als het met betrekking tot beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht bij de uitgifte van aandelen bevoegde orgaan (ter beslissing)

Machtiging van de Raad van Bestuur tot inkoop van eigen aandelen in het kapitaal van de vennootschap (ter beslissing)

Voorstel tot statutenwijziging en tot aanwijzing van iedere bestuurder van de vennootschap alsmede iedere (kandidaat)notaris en notarieel medewerker, werkzaam ten kantore van NautaDutilh N.V., om de verklaring als bedoeld in artikel 2:125 Burgerlijk Wetboek aan te vragen of te doen aanvragen en voorts tot aanwijzing van hen om na het verkrijgen van die verklaring de notariële akte van statutenwijziging te doen verlijden (ter beslissing)

Corporate Governance (ter bespreking)

Voorstel tot herbenoeming van een commissaris (ter beslissing)

Voorstel tot wijziging van de bezoldiging van commissarissen (ter beslissing)

Voorstel tot herbenoeming van de externe accountant (ter beslissing)

Rondvraag

Sluiting

De agenda met toelichting, het jaarverslag en de toelichting op de jaarrekening, alsmede het voorstel tot statutenwijziging en toelichting daarop, liggen ter inzage en zijn kosteloos verkrijgbaar bij Brunel International N.V., John M. Keynesplein 33 te Amsterdam en zijn opvraagbaar bij The Royal Bank of Scotland N.V. ("RBS", telefoonnummer: 020 - 4643707, e-mail: corporate.actions@rbs.com), en te raadplegen op de website van Brunel International N.V. (www.brunel.net).

Toegang tot de vergadering hebben zij die op donderdag 22 april 2010, na verwerkingen van alle bij- en afschrijvingen per die datum (de "Registratiedatum") in bezit zijn van aandelen Brunel International N.V. en de wens om de vergadering te bezoeken hebben kenbaar gemaakt.

Belangrijke mededeling
De voornaamste bij Euroclear Nederland aangesloten instellingen hebben te kennen gegeven de aandelen die ter registratie worden aangemeld niet te zullen blokkeren. Deze aangesloten instellingen worden hierbij verzocht het niet-blokkeren van aandelen in het kader van deze Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Brunel International N.V. te communiceren aan hun cliënten.

Aanmelding
Aandeelhouders en vruchtgebruikers en pandhouders van aandelen, voor zover aan hen het recht tot toegang tot de algemene vergadering van aandeelhouders toekomt, die de vergadering in persoon of door een gevolmachtigde wensen bij te wonen, worden verzocht via de bank of commissionair waar hun aandelen in administratie zijn, aan RBS een bevestiging te sturen dat hun aandelen op hun naam geregistreerd zijn op de Registratiedatum. Deze bevestiging kan tot maandag 3 mei 2010, 17.00 uur schriftelijk aan RBS worden gestuurd. Toegang tot de vergadering wordt verleend op vertoon van een bewijs van registratie ("Registratiebewijs").

De stem- en vergaderrechten kunnen ook worden uitgeoefend door een gevolmachtigde. Een volmacht en steminstructie kan tot uiterlijk maandag 3 mei 2010 elektronisch verleend worden via www.rbs.com/evoting. Indien aandeelhouders en andere vergadergerechtigden niet in de gelegenheid zijn elektronisch een volmacht en steminstructie te verlenen dienen aandeelhouders en andere vergadergerechtigden een schriftelijke volmacht uiterlijk maandag 3 mei 2010, 17.00 uur ten kantore van de vennootschap te hebben gedeponeerd. De gevolmachtigde dient het Registratiebewijs en een kopie van de volmacht vóór de vergadering in te leveren bij de inschrijfbalie.


Amsterdam, 16 april 2010

De Raad van Bestuur

Back to latest news

© 2010 Brunel | Terms of Use | Privacy Statement | Sitemap

Print Tell a friend

X