Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DONDERDAGAVOND 6 MEI BRITSE VERKIEZINGEN LIVE OP CNN

Verkiezingsspecial donderdagavond van 23.00 uur tot 00.30 uur en

vrijdagochtend 7 mei van 6.00 uur - 12.30 uur

Op donderdag 6 mei worden in Groot-Brittannië nationale verkiezingen gehouden. Om 23.00 uur sluiten de stembussen en vanaf dat moment brengt CNN rechtstreeks de laatste ontwikkelingen en de eerste analyses van de dag.

Vanuit de studio in Londen presenteren Becky Anderson en politiek commentator Robin Oakley de verkiezingsuitzending. CNN's verslaggevers Zain Verjee, Charles Hodson en Phil Black doen verslag vanuit de hoofdkwartieren van respectievelijk : Labour, Liberal Democrats en Conservatives. In Westminster staat presentator Richard Quest met senior correspondent Nic Robertson in de nabijheid van de Houses of Parliament, Max Foster bevindt zich bij Downing Street nr. 10 en correspondente Paula Newton doet verslag vanaf de Westminster Bridge.

Vrijdagochtend zal CNN's business correspondent Jim Boulden de reacties peilen van de werknemers in 'The City'.

Voor degenen die nog niet helemaal thuis zijn in de Britse politiek wisselt CNN de reportages af met informatieve blokken over de profielen van de drie belangrijkste partijleiders, het Britse kiessysteem, de rol van de Britse vorstin en andere onderwerpen.

Voor blogs en video's zie www.cnn.com/ukelection

Volg CNN International's UK Election team op Twitter @UKelectionCNN

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (