Persbericht

Progress Software stelt Geertien Stuit aan als Marketing Manager Benelux

Rotterdam, 6 mei 2010 - Progress Software Corporation, een software-leverancier die ondernemingen in staat stelt om direct te reageren op veranderende omstandigheden, heeft per 1 april Ing. Geertien Stuit aangesteld als Marketing Manager Benelux. Stuit is in haar nieuwe functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het marketingbeleid in Nederland, België en Luxemburg. Met deze aanstelling werkt Progress Software verder aan de positionering van de organisatie in de markt en het vergroten van de naamsbekendheid bij de doelgroepen.

Voordat Geertien Stuit in dienst trad bij Progress Software vervulde zij dezelfde functie bij TIBCO Software, leverancier van bedrijfsintegratie- en procesmanagementsoftware. Stuit is afgestudeerd aan de HTS in de richting Bedrijfskunde-Informatica. Voor TIBCO werkte ze bij BEA Systems waar zij verantwoordelijk was voor het volledige marketingbeleid binnen de Benelux. Daarvoor heeft zij ervaring opgedaan als Market Development Manager Software bij Hewlett Packard en als Product Marketing Manager bij Borland. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan als ict-adviseur bij Ordina.

"Door mijn uitgebreide ervaring binnen de technologiebranche ken ik Progress Software als een vooruitstrevende organisatie met baanbrekende technologie en oplossingen en succesvolle klanten", zegt Stuit. "Bovendien is het een zich sterk ontwikkelend bedrijf met een sterke internationale positie. Ik kijk er erg naar uit om de organisatie verder te profileren binnen de Benelux."