Ingezonden persbericht


Focus meeting WoonTrust krijgt dikke voldoende.

Voor het eerst bood WoonTrust haar intermediairs en een paar business partners een podium voor ontmoeting en reflectie: Focus Meeting. Met een gemiddeld rapportcijfer van maar liefst een 7,8 kreeg de eerste serie meetings een warm onthaal van de deelnemende ondernemers.

Op 4 locaties door het hele land werden in april Focus meetings gehouden. De insteek: Samen ondernemen. Drie sprekers gaven hun visie op kwaliteit in de advisering als intermediair gekoppeld aan de veranderde wereld. Een kans voor het intermediair om met achterliggende business partners van WoonTrust van gedachte te wisselen. En een kans voor de business partner om te horen wat er bij het intermediair speelt.

In Amsterdam, Ermelo, Rotterdam en Eindhoven waren een groot aantal intermediairs te gast. Door de bewuste keuze voor een relatief kleinschalige setting waren de intermediairs erg betrokken bij de onderwerpen en was er veel ruimte voor discussie. Na een ruime introductie door WoonTrust begon het programma met het onderwerp 'recall van oude adviezen' vanuit de oprechte marketing gedachte. Dit onderwerp zette vele intermediairs aan het denken en inspireerde tot nieuwe kansen. Vervolgens gaven Florius en Credivance hun visie op kwaliteit. De presentaties, locaties en totale organisatie resulteerde in het gemiddelde cijfer van een 7,8. Met deze dikke voldoende is WoonTrust zeer tevreden. Dit is de eerste serie Focus meetings was en er zullen meer volgen. Dit cijfer geeft aan dat de WoonTrust intermediairs het zeer waarderen, dat ze de visie delen samen willen ondernemen en WoonTrust op deze manier haar toegevoegde waarde biedt.

WoonTrust biedt het professionele onafhankelijke intermediair een toegankelijk en uitgekiend assortiment financiële diensten. Wonen is het centrale thema, dat de basis vormt voor een doordachte selectie woninghypotheken, consumptieve kredieten, woonhuisverzekeringen en vermogensopbouw.