Fugro N.V

Fugro: Dividend 2009 vastgesteld en leden van de Raad van Commissarissen en van de Directie (her)benoemd.

Leidschendam, The Netherlands, 6 mei 2010

---

In de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Fugro N.V. die vandaag heeft plaatsgevonden, is het dividend over het boekjaar 2009 vastgesteld op EUR 1,50 per (certificaat van) gewoon aandeel. Het dividend kan naar keuze geheel in contanten worden verkregen, dan wel geheel in de vorm van (certificaten van) gewone aandelen. Het dividend komt overeen met een uitkeringspercentage van 44,2% van de nettowinst. De ex-dividenddatum is 10 mei 2010. De registratiedatum voor dividendgerechtigdheid is 12 mei 2010.

Aandeel- en certificaathouders kunnen tot en met 21 mei 2010, 15.00 uur, hun dividendvoorkeur bekendmaken. De vaststelling van het aantal (certificaten van) aandelen dat recht geeft op één nieuw (certificaat van) aandeel geschiedt op 26 mei 2010 nabeurs aan de hand van het gemiddelde van de slotkoersen op Euronext Amsterdam op 24, 25 en 26 mei 2010 bij sluiting van de beurs. Om tot een afgerond getal te komen zal maximaal 5% van de berekende waarde worden afgeweken. Indien geen keus wordt gemaakt wordt het dividend uitgekeerd in (certificaten van) gewone aandelen.

De datum van betaalbaarstelling van het dividend is 28 mei 2010.

Verder is in de Algemene Vergadering de heer H.C. Scheffer benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen en zijn de heren F.H. Schreve, G-J. Kramer, en Th. Smith herbenoemd. De Raad van Commissarissen is voornemens de heer Scheffer in mei 2011 tot nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen te benoemen.

De heren P. Van Riel en A. Steenbakker zijn herbenoemd tot lid van de statutaire Directie van Fugro N.V.

---

More information

Source : Fugro N.V.

Type : Corporate Press Release

E-mail :

Fugro N.V.

Leidschendam

www.fugro.com