ARCADIS resultaten eerste kwartaal 2010 live te volgen op internet via webcast 27/04/2010 12:32

PR Newswire

ARNHEM, Nederland, April 27, 2010 /PRNewswire/ --

- Datum en tijd:


- Vrijdag 7 mei 2010


- 15.00 uur analistencall

ARCADIS (NYSE Euronext: ARCAD) zal op 7 mei aanstaande vóór beurs de resultaten bekendmaken van het eerste kwartaal 2010. De hieraan gekoppelde analistencall (aanvang 15:00 uur in het Engels) zal live worden uitgezonden via een webcast. CEO Harrie Noy geeft daarin een nadere toelichting op de cijfers.

Geïnteresseerden kunnen meeluisteren via een link op de beleggerpagina van de ARCADIS website op het volgende webadres
http://www.arcadis.com/investors. Bezoek voorafgaand aan de start van de webcast de website om u te registreren en te controleren of u over de juiste software beschikt. Na afloop van de webcast wordt een archiefexemplaar via dezelfde website beschikbaar gemaakt.

Over ons:

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. We verbeteren mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen in de gebouwde en natuurlijke leefomgeving. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met 15.000 medewerkers en EUR 1,8 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities. ARCADIS ondersteunt UN-HABITAT met kennis en expertise om de leefomstandigheden in snel groeiende steden over de hele wereld te verbeteren. Bezoek ons op
http://www.arcadis.com

PRN NLD
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Joost Slooten, ARCADIS NV, tel: +31-(0)26-3778604; mobiel +31-(0)6-2706-1880; e-mail: joost.slooten@arcadis.com.






-