Gemeente Helmond


LEUK! Festival op Berkendonk

Komend weekend staat op Berkendonk het Leuk! Festival op het programma.

Zaterdag staat in het teken van dance, met house, techno, electro en hardstyle. Op zondag komen onder meer Jan Smit, Dio, Lijn 7 en Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. Daarnaast brengen enkele Helmondse bands hun nieuwe repertoire ten gehore. Kijk voor meer info en tickets op de website van Leuk! Festival.

Zwemverbod

Vanwege de veiligheid mag er tijdens Leuk! Festival op Berkendonk niet gezwommen worden. Het zwemverbod geldt van vrijdag 7 mei tot en met maandag 10 mei.

Verkeersmaatregelen

Tijdens Leuk! Festival zijn er rondom Berkendonk diverse verkeersmaatregelen van kracht. Er gelden parkeerverboden op de toegangswegen naar de recreatieplas. Dit is onder meer het geval op de Raktweg en de toegangsweg vanaf het tuincentrum bij de Weg naar Bakel. Op sommige gedeelten mogen helemaal geen autos komen.

Let goed op de borden

Politie en Stadswacht controleren en er geldt een wegsleepregeling. Let dus goed op de verkeersborden als u een boete of een weggesleepte auto wilt voorkomen.

Bereikbaar houden voor hulpdiensten

De verkeersmaatregelen worden genomen om verkeers-onveilige situaties te voorkomen en het festivalterrein bereikbaar te houden voor de hulpdiensten.