Groen!

Groen! voorzitter Wouter Van Besien duwt de senaatslijst

door Wouter Van Besien (Groen!) op 7 mei 2010 in "Algemeen"

Groen! voorzitter Wouter Van Besien heeft bekend gemaakt dat hij de senaatslijst van Groen! wil duwen. Wouter Van Besien is zeer tevreden over het harde werk dat de Kamerleden en senatoren de voorbije drie jaar hebben geleverd en wil dat werk nu maximaal verzilveren. Door zich actief te engageren als lijstduwer wil hij zijn steentje bijdragen aan een mooie verkiezingsuitslag.

Groen! voorzitter Wouter Van Besien is blij dat hij als lijstduwer van de senaat zijn steun kan betuigen aan een ploeg die door vriend en vijand geprezen word: "Bij mijn aantreden als voorzitter heb ik mij steeds eerder als coach dan als spits geprofileerd. Ik teken samen met de spelers de strategie uit, zie erop toe dat het spel kan gespeeld worden en geniet als mijn team scoort. Na drie jaar hard werken, volgt voor de kamerleden en senatoren de eerste grote test. Ik kijk er vol vertrouwen naar uit. Ik weet dat hun harde werk zal gewaardeerd worden."

Bij Groen! zijn het de leden die de finale stem hebben in het opstellen van de kieslijsten. Dat zal zaterdag 8 mei gebeuren tijdens een nationaal pollcongres. De modellijsten worden voorgelegd spreken zich enkel uit over de verkiesbare plaatsen, de lijstduwers en de eerste opvolgers. De provinciale groepen staan in voor het verder opvullen van de andere plaatsen. Zaterdag om 17u in het café van de Beursschouwburg zal Groen! voorzitter Wouter Van Besien de uiteindelijke lijsttrekkers aan de pers voorstellen.

Contact: Wouter Van Besien -
Deel Deel
Wouter Van Besien

Voorzitter Groen!