Politie Kennemerland

Snelheidscontroles

Kennemerland, 07-05-2010

OVERVEEN, 6 mei De politie hield donderdagavond een snelheidscontrole op de Zeeweg. Het verkeer in de richting van de Brouwerskolkweg werd gecontroleerd. Hierbij bleken van de 913 passanten er 152 harder te rijden dan de toegestane 80 km per uur. De hoogste snelheid was 125 km per uur..

Rond hetzelfde tijdstip werden nog eens 17 overtredingen geconstateerd. Het ging hierbij om verkeer richting de Boulevard Barnaart. 731 Voertuigen passeerden de radarauto. De hoogste snelheid was hier 121 km per uur. Alle betrokken bestuurders krijgen binnenkort hun bekeuring thuisgestuurd

BADHOEVEDORP, 6 mei De politie heeft donderdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Burgemeester Amersfoordtlaan in totaal 15 overtredingen geconstateerd. 719 Bestuurders passeerden de radarauto. De hoogste snelheid was 78 km per uur terwijl 50 km per uur is toegestaan. De komende tijd zullen de controles op deze locatie met regelmaat worden herhaald.

BEVERWIJK, 7 mei De politie hield vrijdagmorgen een snelheidscontrole op de Spoorsingel. Van de 1191 passanten reden er 26 harder dan de toegestane 50 km per uur. De hoogste snelheid was 61 km per uur.

VIJFHUIZEN, 7 mei Bij een snelheidscontrole op de Drie Merenweg heeft de politie vrijdagmorgen 34 hardrijders betrapt. 1236 Bestuurders passeerden de radarauto. De hoogste snelheid was 124 km per uur waar 100 km per uur is toegestaan. Één automobilist kreeg daarbij nog een boete omdat hij besloot te keren op de autoweg. Alle betrokkenen krijgen binnenkort hun boete thuisgestuurd.