Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 07-05-2010

Twee arrestaties tijdens horecatoezicht

TILBURG de agenten belast met het horecatoezicht hebben vannacht tijdens hun dienst twee arrestaties verricht. Het gaat om een 25-jarige man uit Heerlen en een 28-jarige man uit Kerkrade. Zij werden
aangehouden omdat zij op de Stadhuisstraat twee jongens van 16 en 21 jaar zouden hebben mishandeld. De 21-jarige aangever is een bekende van de vriendin van de 25-jarige verdachte. Zij zou haar vriend hebben gebeld omdat in een café ze lastig gevallen zou zijn door de Tilburger, die kwam vervolgens met twee vrienden verhaal halen. Zij ontkenden de aangevers geslagen te hebben. De politie zal camerabeelden uitkijken.

Arrestatie na huiselijk geweld

HILVARENBEEK: De politie heeft donderdagmiddag een 31-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld. De arrestatie volgde na een melding van zijn 25-jarige ex-vriendin waarmee hij nog wel samenwoont. Zij verklaarde door haar ex vriend te zijn bedreigd. Ook had hij haar tegen een van haar benen geschopt. De verdachte verklaarde dat bij thuiskomst ruzie was ontstaan. Hij had zijn ex vrouw niet mishandeld. Wel had hij iets geroepen in de trant van dat als ze door zou gaan hij haar zou slaan. Hij werd in verzekering gesteld.

Bredase winkeldievegge in Tilburg gearresteerd

TILBURG: Een 44-jarige Bredase veelpleegster is donderdagmiddag in een supermarkt op het Wagnerplein betrapt op winkeldiefstal. Ze had diverse goederen zoals twee repen chocolade, een krabsalade en babi pangang pakket in haar tas gestopt en niet afgerekend bij de kassa. het totaalbedrag was 25 euro. Tijdens het onderzoek bleek dat ze ook in een andere supermarkt levensmiddelen gestolen had. Ze heeft een verbod gekregen van een jaar voor het hele winkelcentrum. Ze is conform de afspraken met het Openbaar Ministerie over de aanpak van veelplegers in verzekering gesteld.

Vonnisklant moet nog 120 dagen zitten

TILBURG: De politie heeft vannacht omstreeks 00.10 uur tijdens een controle op de Enschotsestraat een 35-jarige Tilburger aangehouden die nog gesignaleerd stond in het opsporingsregister. Hij bleek nog onherroepelijke vonnissen hebben openstaan voor 120 dagen. Hij is ingesloten in het cellencomplex.

Veelplegersteam arresteert Tilburger (17) voor verboden wapenbezit

TILBURG: Agenten van het veelplegersteam zagen gisteravond op het Pieter Vreedeplein een 17-jarige Tilburger staan, die in zijn
rechterhand een mes vasthield. Het was zo bleek tijdens de verdere controle een mes dat valt onder de Wet Wapens en Munitie en dat dus verboden is om te dragen. De verdachte verklaarde dat hij het mes bij zich had omdat hij een week geleden door een groep jongeren was aangevallen. Hij wilde zich bij een eventueel vervolg daarop zich kunnen verdedigen. Het mes is in beslag genomen.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 07-05-2010 14:38 | © Regio Midden en West Brabant |