Politie Gelderland-Zuid

100507 Vast na messteek

Tiel, 07-05-2010 o Donderdagavond heeft de politie een 20-jarige man uit Tiel aangehouden in zijn woonplaats. De man wordt verdacht van het steken van een leeftijdgenoot eerder die middag. Het slachtoffer heeft na behandeling van zijn arm bij de EHBO, bij de politie melding en aangifte gedaan.

Tijdens het onderzoek dat volgde op de melding, hebben politiemensen gesproken met getuigen en gezocht naar de verdachte. Tijdens diens aanhouding werd door de verdachte verzet gepleegd. Hij is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. De verdachte blijft langer vastzitten.

Onderzoek recherche

Het 19-jarige slachtoffer, ook afkomstig uit Tiel, liep donderdagmiddag rond 16.45 uur met twee vrienden op de Eerste Achterweg. Daar zou hij een woordenwisseling hebben gekregen met een ander groepje, waar de latere verdachte deel vanuit maakte. Tijdens het duw en trekwerk wat daarop volgde, is het slachtoffer waarschijnlijk verwond. Waarschijnlijk omdat het slachtoffer de verwonding korte tijd later opmerkte. Hierop is de jongeman naar de EHBO gegaan voor behandeling.

De komende dagen verhoort de recherche nog meer getuigen. (1)

Laatst gewijzigd 07-05-2010 16:03 | © Regio Gelderland-Zuid |