VidiGo Toolbox -'the Dutch army knife' voor de moderne TV professional

07/05/2010 16:35

VidiGo

Amsterdam (Nederland), 7 mei 2010 - VidiGo, ontwikkelaar van slimme software producten die het creëren en managen van kwalitatieve TV content kinderlijk eenvoudig maken, zal tijdens de AVManifestatie 2010 officieel haar 'wannahave' product VidiGo Toolbox aan de Europese broadcast industrie introduceren.

Omdat VidiGo graag alles simpel houdt, is besloten om de functionaliteiten Flash en Grabber van VidiGo Graphics onder te brengen in twee verschillende software producten. VidiGo Graphics voor het heel eenvoudig creëren en managen van broadcast graphics met behulp van Adobe Flash(R). En VidiGo Toolbox voor het selecteren en geschikt maken van elke vorm van PC- en webcontent voor TV producties, in één klik.

VidiGo Toolbox is het antwoord op de toenemende vraag om live PC- of webcontent uit te zenden. Vanaf nu kan iedereen heel eenvoudig elke vorm van content - van stilstaande tot bewegende graphics en van YouTube, Skype, PowerPoint tot Google Earth - gebruiken in een live TV productie. In slechts één klik. Met key en fill. En met de mogelijkheid om te herpositioneren, resizen, in of uit te zoomen en audio te synchroniseren.

Met haar live desktop grabber, video player en still-store is VidiGo Toolbox the Dutch army knife voor de moderne TV professional. Het live afspelen van YouTube clips of andere videos, van real-time Skype interviews en van PowerPoint presentaties, maar ook het tonen van websites of andere beelden,bedenk het en VidiGo Toolbox maakt het mogelijk, in één klik!

"VidiGo Toolbox wordt nu al omarmd door de broadcast industrie. We hebben net weer 6 grote broadcasters mogen verwelkomen als klant; 3 in Duitsland (Stuttgart, Mainz en Keulen) en de NOS, NCRV en TEAM Facilities in Nederland," zei Reinout Lempers, CCO van VidiGo. "Tijdens de AVManifestatie, de grootste Nederlandse vakbeurs op 19 en 20 mei, nodigen wij iedereen uit om zelf op onze stand (nummer 35) het gebruiksgemak en de rijke mogelijkheden van dit unieke product te ervaren. VidiGo Toolbox is echt zo gemakkelijk in gebruik, dat zelfs een leek het werk kan doen."

Over VidiGo

VidiGo is wereldwijd de toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve en slimme software producten, die het creëren en managen van kwalitatieve TV content kinderlijk eenvoudig maken. De producten van VidiGo bieden alle componenten die een TV station nodig heeft - van ingest en asset management tot live TV productie en play-out. VidiGos oplossingen zijn zo ontworpen dat iedereen - van de creatieve ontwerper en technicus tot aan de producent - gemakkelijk, snel en kosteneffectief TV content kan plannen, ontwerpen en produceren. Kijk op www.vidigo.tv voor meer informatie.





http://www.vidigo.tv


Noot voor de redactie: