Politie Brabant-Noord

Politie onderzoekt gewapende overval op friettent - Getuigenoproep

Cuijk, 07-05-2010

De politie onderzoekt een gewapende overval die donderdagmiddag aan de Berenkuil in Cuijk heeft plaatsgevonden. Omstreeks 16:00 uur werd een medewerkster van de friettent met een wapen bedreigd door een (jonge)man met bivakmuts. Hij wilde geld en is vervolgens met zijn buit ervandoor gegaan in de richting van de Fazantenveld.

Volgens de medewerkster van de friettent had de dader een mager tot normaal postuur en was hij ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een zwarte jas tot op de heup en over zijn hoofd een zwarte bivakmuts. Over de bivakmuts droeg de man nog een zwarte capuchon. De man had een plastic tas van de Albert Heijn bij zich.

Eerder die dag kwam er bij de politie een melding binnen van een man met bivakmuts die zich in de struiken ophield bij het ING noodgebouw in het centrum van Cuijk. Het is niet zeker of het hier dezelfde overvaller betreft, dit wordt door de politie verder onderzocht.

Getuigenoproep:

De politie is op zoek naar getuigen. Als u de overvaller gezien heeft vlak voor of tijdens het incident of u (her)kent hem aan de hand van het signalement, neemt u dan contact op met de politie Cuijk via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.