Ingezonden persbericht

SILICONE SOUL EN JEROME SYDENHAM BIJ 538 DANCE DEPARTMENT ON AIR

Hilversum, 07 mei 2010 ­ Na een bomvolle kick-off van 538 Dance Department ON AIR, afgelopen zaterdag in de kersverse Amsterdamse club AIR, staat voor aanstaande zaterdag weer de crème de la crème van de house te trappelen om plaats te nemen achter de gloednieuwe draaitafels. Legende Jerome Sydenham en kosmisch duo Silicone Soul vliegen dit weekend over om AIR te vullen met hun beste beats.

Jerome Sydenham
Naast 538 Dance Department koning Dennis Ruyer, sluit zaterdag de legendarische techno house held Jerome Sydenham aan. Zijn muziekstijl is niet in een hokje te plaatsen. De samenwerkingschemie met Dennis Ferrer heeft ook flink zijn vruchten afgeworpen, nadat hun hit 'Sandcastles' vele dansvloeren heeft gevuld.

Silicone Soul
Het Schotse duo Silicone Soul wist ook een gaatje in hun overvolle agenda te maken voor 538 Dance Department ON AIR. Silicone Soul brak in 2001 wereldwijd door met de plaat "Right On", een van de grootste clubhits aller tijden. Right On werd in 2007 met een andere zangeres opnieuw uitgebracht en brak weer alle hitlijsten. Silicone Soul en Jerome Sydenham geven de echte House liefhebbers een avond om nooit te vergeten.

AIR is een nieuwe nachtclub in Amsterdam en bevindt zich op de legendarische plek waar de voormalige iT gelokaliseerd was. Wekelijks prikt 538 Dance Department van 01:00 tot 04:00 uur door vanuit AIR met '538 Dance Department ON AIR' en elke eerste zaterdag van de maand is er een speciale live-uitzending die om 20:00 uur vanuit de club begint.

Kaarten zijn verkrijgbaar via https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=29093