Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
21 april 2010


--Persbericht-

Afscheidsreceptie wethouders Oost Gelre

Op vrijdag 7 mei wordt in de Oude Calixtus in Groenlo vanaf 16.00 uur een afscheidsreceptie gehouden voor de vertrekkende wethouders Fons Hulshof, Henk Gerrits en Marieke Frank. Wethouder Karel Bonsen geeft de voorkeur aan een afscheid in kleine kring.

Op dit moment zijn ze nog demissionair wethouder, immers de installatie van het nieuwe college is voorlopig bepaald op 3 mei aanstaande. Fons Hulshof en Henk Gerrits nemen definitief afscheid van de politiek. Marieke Frank en Karel Bonsen keren niet terug als wethouder in het nieuwe college.

Door de herindeling van de gemeenten Groenlo en Lichtenvoorde per 1 januari 2005 heeft het college een langere zittingsperiode gehad. Na de raadsverkiezingen op 17 november 2004 werden vier wethouders benoemd voor de nieuwe gemeente: Fons Hulshof, Henk Gerrits, Marieke Frank en Jos Wolterink. De laatste werd in juli 2007 opgevolgd door Karel Bonsen.

Op 7 mei is er gelegenheid om Fons Hulshof, Henk Gerrits en Marieke Frank nog eens de hand te schudden tijdens de afscheidsreceptie tussen 16.00 en 18.00 uur in de Oude Calixtus, Mattelierstraat 5 in Groenlo.