Imtech NV


Twee Cisco awards voor Imtech ICT: Green partner & Public Partner of the year

6 mei 2010

Amsterdam - Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in het fiscale jaar 2009. In Nederland worden elk jaar awards toegekend aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden.

Hieronder de motivatie van Cisco voor het toekennen van deze awards aan Imtech ICT:

Green Partner of the Year
Imtech heeft deze award gewonnen, omdat ze als technisch dienstverlener op het gebied van ICT, Elektrotechniek en Werktuigbouw voorop loopt als het gaat om duurzame technieken. 25% van de totale omzet wordt gerealiseerd met projecten die direct te maken hebben met `groene' technologie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Imtech hoog in het vaandel. Imtech en Cisco werken momenteel samen aan verschillende ´groene´ oplossingen die zullen leiden tot energiebesparingen, die op lange termijn zorgen voor een belangrijke emissiereductie. Hierdoor is Imtech voor Cisco in Nederland een strategische partner voor de positionering van `groene' ICT.

Public Partner of the Year
Imtech heeft deze award gewonnen, omdat ze al jaren een van de belangrijkste partners is voor het Nederlandse Public Team. De relatie kenmerkt zich door de goede samenwerking tussen beide bedrijven, wat het afgelopen jaar heeft geresulteerd in een mooie omzetgroei. Imtech is sterk vertegenwoordigd binnen de Centrale Overheid en Educatie. Opvallend is dat Imtech ICT CS vorig jaar in zware economische tijden als bedrijf een uitstekend resultaat heeft neergezet en zich heeft gepositioneerd om in FY10 een flinke groei met Cisco te maken.

Copyright © 2010 Imtech