Om privacy redenen zijn de persoonsnamen op 1-2-2012 uit dit bericht verwijderd (Red. Nieuwsbank)
Ingezonden persbericht


7 mei 2010

De tien mooiste studentenbillen zijn bekend

De tien studentes met de mooiste billen zijn bekend. Zij dingen nog mee naar de titel 'Mooiste Studentenbillen van Nederland'. Studenten.net en Sloggi zijn begin april een zoektocht gestart naar de mooiste studentenbillen van Nederland. Het leverde ruim veertig inschrijvingen op, waarvan de tien mooiste nu een plek in de finale hebben behaald.

Naast de verkiezing voor de Student van het Jaar/Student of the Year en het Studentenhuis van het Jaar, werd 1 april als aanvulling de Mooiste Studentenbillen Verkiezing toegevoegd. Zowel mannen als vrouwen, en als uitzondering ook 'mbo-billen', konden zich hiervoor inschrijven. Mannelijke studenten bleken minder tevreden over hun achterwerk, waardoor er uiteindelijk tien vrouwen zijn overgebleven in de finale. Te weten:

*
Spaanse Taal en Cultuur
Universiteit Utrecht
Utrecht

*
ROC
Alkmaar

*
Pabo
Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam

*
Psychologie
Universiteit Leiden
Leiden

*
Toegepaste Psychologie
Haarlem

*
Maatschappelijk werk en dienstverlening
Hogeschool van Amsterdam
Amsterdam

*
Verpleegkunde
NHL
Leeuwarden

*
MWD
Windesheim
Zwolle

*
Dokters assistente ( gezondheidszorg)
ROC Midden-Nederland
Utrecht

*
Gezondheidsdeskundige natuurlijke paardenhouderij
Paardenacademie Valkenburg
Muiden

Hier zijn de profielen met foto's te vinden: http://sloggi.studenten.net/tussenstand

Deze tien studentes zullen zich op 20 mei bij de uitreiking van de StudentenAwards, waar ook de Student van het Jaar en Studentenhuis van het Jaar bekend zullen worden gemaakt, tonen in Sloggi waarna een jury de studente met de mooiste billen bekend zal maken. De jury zal bestaan uit Rob Brand (directeur Sloggi Benelux), Martine Blauw (vestigingsmanager Dutch Casting Agency) en een BN'er, welke nog bekend zal worden gemaakt. Hun oordeel geldt voor 50% van de einduitslag. De andere 50% is op basis van online uitgebrachte stemmen.

Prijzen
De eigenaresse van de mooiste studentenbillen van Nederland worden beloond met een fotosessie, een jaar gratis Sloggi en een gratis jaarabonnement Fitness First, om de billen mooi in shape te houden.