Ingezonden persbericht


Persinformatie

Helmond, 7 mei 2010

Kuijpers Installaties op koers in 2009

Vandaag publiceert Kuijpers Installaties haar jaarverslag 2009. In het jaarverslag komen zowel opdrachtgevers als medewerkers aan het woord en wordt er een vooruitblik gegeven voor 2010. Ook wordt het meerjarenplan naar het jaar 2013 toegelicht.

Terugblik 2009
Kuijpers Installaties kan terugkijken op een uitstekend 2009. De omzet is ten opzichte van 2008 met 25% gegroeid, dus de crisis heeft Kuijpers tot nu toe niet geraakt. Dat is ook volgens verwachting. De installatiebranche ondervindt altijd als laatste de gevolgen van economisch zwaar weer. Kuijpers ziet dat overigens nu wel terug in haar orderportefeuille, die wat minder gevuld is dan begin 2009. De omzetstijging heeft een stevige druk op de medewerkers van Kuijpers gelegd. Zij hebben een enorme prestatie geleverd door dit resultaat neer te zetten en de kwaliteit te blijven bieden die past bij het bedrijf. Kuijpers ziet de toekomst, ook nu, vol vertrouwen tegemoet.

Het jaarverslag 2009 is vanaf 10 mei 2010 te downloaden via www.kuijpers.com.

Over Kuijpers
Kuijpers is een professionele multidisciplinaire en innovatieve onderneming met inmiddels 750 medewerkers. Het bedrijf is in 1927 opgericht. De omzet voor 2010 is geprognosticeerd op ¤ 135 miljoen middels haar vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, 's-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht.

Kuijpers verzorgt technische installaties in gebouwen en industrie - evenals het onderhoud daarvan - zodat zij jarenlang voldoen aan de gestelde eisen. De onderneming profileert zich middels klantgerichtheid, milieuvriendelijke en energiezuinige oplossingen, innovatie en beveiligings- en communicatieconcepten, alsmede door aandacht voor de belangen en ontwikkeling van haar medewerkers.

Einde persinformatie

Noot voor redacties