Etenbestelsite Just-Eat.be trakteert Mechelaars op gratis pizza!

05/05/2010 13:14

Just-Eat België bvba

De etenbestelsite Just-Eat verhuist zijn kantoren naar Mechelen en viert dat met een heuse pizzastunt. "We geven 1.000 gratis pizza's weg aan de Mechelaars. De pizza's worden bovendien gratis aan huis geleverd." zegt Country Manager, Mathieu van Steenberge. "De mensen kunnen gewoon vanuit hun zetel online hun gratis pizza bestellen. Wij doen samen met Kingslize Pizza, een lokaal thuisbezorgrestaurant, de rest."

Van 7 tot 13 mei is Mechelen het centrum van de aan huis geleverde pizza. Daar zorgt Just-Eat.be voor door te trakteren op 1000 gratis pizza's. Iedereen uit Mechelen krijgt een flyer in zijn brievenbus om online een gratis pizza te bestellen via onze actiesite www.pizzastunt.be. "Het is nooit eenvoudig om in te schatten hoe het loopt, maar gisteren lekte het nieuws uit en de buzz is nu al voelbaar. Er staan nu al regelmatig mensen aan onze kantoren om al op voorhand een flyer te bemachtigen. We weten dus dat het leeft."

Samenwerken

Voor Just-Eat is een goede relatie met de restaurants erg belangrijk. "Als etenbestelsite is het essentieel dat zowel wij als de restaurants onze professionele relatie zien als een partnership. We hebben elkaar nodig om succesvol te zijn." zegt Mathieu van Steenberge. "Het is niet alsof wij weten hoe je een pizza moet bakken, daar zijn onze restaurants in onderlegd. Onze expertise is restaurants bestellingen te bezorgen en, niet onbelangrijk, om mee te helpen aan de verdere professionalisering van de takeaway-markt. Als koepel van meer dan 160 restaurants zijn wij ook in staat om partnerships af te sluiten die ervoor zorgen dat restaurants bij ons onovertrefbare deals krijgen voor bijvoorbeeld hun menukaarten, pizzadozen of scooters".

"We doen da"

"Deze actie is een schitterend voorbeeld van de mentaliteit die leeft in ons bedrijf. We zijn geen log corporate beest waar dagen vergaderd wordt. We starten altijd van een simpel idee, en proberen dat zo eenvoudig mogelijk uit te voeren. Niemand zit te wachten op een nog maar eens een actie, waar je misschien ooit kans maakt op iets als je genoeg vrienden uitnodigt. Neen. U vraagt, wij draaien. U bestelt, wij leveren." Ook in deze actie is samenwerken belangrijk. "Wij hadden een idee en voor we het wisten hadden we een gesprek met de eigenaar van Kingslize Pizza in Mechelen die zei 'We doen da'. Een stevig partnership, mensen die bereid zijn om 100% te strijden voor de ideeën die ze hebben en die net dat stapje extra willen zetten. Meer heb je niet nodig om leuke dingen te doen waar de mensen over praten. Het is ook die mentaliteit in ons bedrijf die ervoor zorgt dat we na één jaar al zover staan in België."

Just-Eat?

Just-Eat werd in 2001 in Denemarken opgericht en is, met meer dan 8000 aangesloten restaurants, de grootste website voor het bestellen van afhaalmaaltijden in Europa. De dienst is momenteel beschikbaar in Nederland, Denemarken, Groot-Brittannië, Zweden, Ierland, Noorwegen en Canada.. Elke maand routeren ze in Europa meer dan een miljoen maaltijden naar restaurants. In België zijn op dit moment 162 restaurants aangesloten.


Noot voor redacties