Tony Harris bij Raad van Bestuur DEX

CAMARILLO, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20100507 --

DEX®, een toonaangevend leverancier van logistieke ketens voor hightech industrieën, heeft vandaag bekendgemaakt dat Tony Harris is toegevoegd aan de Raad van Bestuur van DEX.

Harris, die in het Verenigd Koninkrijk woont, heeft uitvoerige ervaring in de internationale industrie en heeft belangrijke leidinggevende functies bekleed bij wereldwijde technologische en logistieke bedrijven. Harris is Chief Executive geweest bij ADT PLC in het VK, president van zowel BT PLC als NTL Inc. Business Services Divisions en Managing Director van DHL's European Parcels & Logistics Business. Gedurende de 11 jaar als lid van de directie van DHL Worldwide Express bekleedde Harris ook andere functies, waaronder vicevoorzitter van de Raad van Bestuur (EVP) van DHL USA, directeur voor Zuid-Amerika en commercieel directeur voor Europa. In het begin van zijn loopbaan was Harris werkzaam bij Hill & Knowlton in Parijs en Milaan, en bij McKinsey & Co in Londen.

Momenteel is Harris lid van de bestuursraden van de Royal Surrey County Hospital NHS Foundation Trust en de Worcester Rugby Football Club, en is hij tevens Fellow van de Chartered Institute of Logistics and Transport.

“Ik ken Tony Harris al jaren en ik ben blij met de uitvoerige kennis en de lijst met behaalde successen die hij met zich meebrengt”, aldus Sheldon Malchicoff, voorzitter en CEO. “Zijn unieke ervaring zal ons helpen strategieën te ontwikkelen die ongeëvenaarde waarde zullen leveren; hij is een geweldige aanwinst voor DEX.”

Over DEX

DEX®, dat is opgericht in 1980, houdt zich bezig met het leveren van innovatieve oplossingen voor toeleveringsketens aan klanten door gebruik te maken van haar expertise op het gebied van advies, techniek, software, systemen en bedrijfsactiviteiten. DEX biedt vier soorten bedrijfsdiensten om alle aspecten van het integraal ketenbeheer aan te pakken: diensten met betrekking tot toeleveringsketens, softwareoplossingen, onderdelenbevoorrading en professionele diensten. Het bedrijf beschikt over faciliteiten in zowel het westen als oosten van de VS, maar ook in Europa en Azië. Kijk voor meer informatie op: www.dex.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
DEX®
Randy Hudson
Marketingdirecteur
805-388-1711 x146

E-mail: rhudson@dex.com