Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 14-04-2010

DJ JEAN presents MADHOUSE

The One Year Anniversary@ Panama

Vrijdag 7 mei

Één jaar na de 1ste MADHOUSE editie in Panama, kunnen alle clubbers zich op gaan maken om samen met DJ JEAN het 1-jarige jubileum te vieren in de vijf sterren club!

En omdat je een jubileum niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan, wordt er op vrijdag 7 mei dit keer flink uitgepakt om er een madhouse to remember van te maken. Naast mister Madhouse, DJ JEAN, zijn er ook twee pioniers uit de dirty-house scène aan de line-up toegevoegd die ongetwijfeld voor veel vuurwerk gaan zorgen. De eer om Panama compleet te laten exploderen wordt deze keer overgelaten aan: VATO GONZALEZ & BILLY THE KLIT! Expect the unexpected, met dit trio achter de draaitafels! Naast al het geweld in de grote zaal verwelkomen we in de studio van Panama de nieuwkomers GLOWINTHEDARK!

Door het succes van de maandelijkse MADHOUSE edities in Panama werd maar eens te meer bewezen dat er behoefte is aan een avondje keihard los gaan op de vrijdagavond! Onder de kenners zijn de MADHOUSE avonden inmiddels bestempeld als de gezelligste, drukste en meest compléte vrijdagavond van Nederland! Al met al wordt dit een 'night not to forget', waar je als MADHOUSE fanaat zeker bij MÓET zijn geweest!


1 year MADHOUSE @ Panama

Afgelopen jaar hebben we het allemaal meegemaakt bij MADHOUSE met o.a. hoogtepunten zoals de veelbesproken iT-Reunies. Dat deze twee edities zo'n enorm succes zouden worden en zoveel steun onder de oude iT ganger zou krijgen had niemand verwacht. Eventjes kon de oude generatie het sprankje extravagantie en extremen van weleer weer voor 1 avond terug vinden.

Van de iT-Reunies springen we naar de beruchte Hour-Power Reunion. waar nostalgie de boventoon voerde. Dat een succesvol concept altijd zijn aanhangers zal blijven houden werd ook deze avond eens te meer bewezen in een uitverkochte Panama waarin de bezoekers eventjes paar jaar terug de tijd in gingen.

Ook aan de nieuwe generatie werd gedacht met de knallende nu-skool edities die Jean organiseerde. Bij deze edities kregen de bezoekers de dikste dirty en eclectic house platen van dit moment voorgeschoteld.

En met deze special editions blijft MADHOUSE keer op keer verrassen met een spannende programmering. De éne keer een stapje terug in de tijd dan weer inspelen op wat er op DÍT moment plaatsvindt in de dancescene, maar altijd weer is er die kenmerkende TOPSFEER!!

'DJ JEAN presents MADHOUSE The one year anniversary vrijdag 7 mei 2010 in Panama*.

DJ JEAN pres. MADHOUSE- vrijdag 7 mei 2010

Line-up: Theatre: Jean, Billy the Klit, Vato Gonzales, Indina Studio hosted by: glow in the dark (Albert& Kevin) Aanvang: 23:00 uur
Entrance: E 15,-
Presale: E 10 (ex. fee) via www.panama.nl(Paylogic) & Alle Primera shops VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686 Dine & Dance: E 35,- p.p. (including a three course menu+ clubticket)