Ingezonden persbericht


Having trouble viewing this email? Please click here.

PERSBERICHT, 7 mei 2010

Peter Pulitzer opent
gerenoveerde binnentuin
Hotel Pulitzer

Op donderdag 6 mei werd de gerenoveerde Pulitzers tuin opnieuw geopend door Alex van Gastel, Hotel Manager Hotel Pulitzer, en Peter Pulitzer, oprichter en naamgever van het hotel. De binnentuin van Hotel Pulitzer is de afgelopen maand gerenoveerd voor het aankomende zomerseizoen.

Peter Pulitzer, woonachtig in de Verenigde Staten, is het achterkleinkind van Joseph Pulitzer die de gerenommeerde Pulitzers prijs heeft opgericht. "Het is voor ons een grote eer dat Peter Pulitzer bij onze opening aanwezig was. " zegt Alex van Gastel, Hotel Manager Hotel Pulitzer, a Luxury Collection Hotel. "Nu de tuin officieel is geopend is ons enthousiaste team klaar voor een schitterende zomer".

In het hart van het hotel ligt de veelzijdige binnentuin verbor­gen, die zodra het weer het toelaat wordt omgetoverd tot een sfeervol terras. De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de binnentuin van Hotel Pulitzer gedeeltelijk te renoveren en gereed te maken voor het zomerseizoen. De tuin grenzend aan de Espresso Bar is voorzien van nieuw meubilair, moderne plantenbakken en zomerse planten.

Hotel Pulitzer beschikt over 3 binnentuinen die gelegen zijn tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. In de tuin die aan de Espresso Bar grenst wordt voornamelijk koffie & gebak, lunch en een aperitief geserveerd. De tuin die aan de grootste banquet room "De Tuinzaal" grenst wordt hoofdzakelijk verhuurd voor privé partijen. De derde tuin grenst aan het grillrestaurant Keizersgracht 238. Als het weer het toelaat, grillen de chefs in de openlucht zoals het ooit bedoeld is in de binnentuin van Hotel Pulitzer. Gasten kunnen in de zon genieten van een goed stuk vlees of vis, een ontspannen sfeer en het gevoel er even helemaal uit te zijn.

Over Hotel Pulitzer

Hotel Pulitzer is een uniek 5-sterren hotel dat opgebouwd is uit 25 authentieke 17de en 18de eeuwse grachtenpanden. Het hotel is ideaal gelegen in het midden van het oude centrum van Amsterdam en kijkt uit over 2 van de meest pittoreske grachten; de Prinsengracht en de Keizersgracht.

Over Starwood Hotels & Resorts

Starwood Hotels & Resorts is één van de grootste Hospitality en Leisure bedrijven ter wereld met 1000 hotels in meer dan 100 landen. De volgende hotels behoren tot Starwood Hotels & Resorts; St. Regis®, The Luxury Collection®, W®, Westin®, Le Méridien®, Sheraton®, Four Points by Sheraton®, AloftSM, ElementSM. Voor meer informatie, bezoek onze website www.starwoodhotels.com/pressclub © 2008 Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc

1111 Westchester Ave, 3562b: White Plains, NY 10604