Gemeente Sneek



Bestemmingsplan Eiland - De Domp

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een voorontwerp van het bestemmingsplan "Eiland - De Domp" is vervaardigd. Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door de Leeuwarderweg in het westen, de Groenedijk in het noorden, de Stadsrondweg-Oost en door de Houkesloot in het zuiden.

Doel van dit bestemmingsplan is om de verouderde bestemmingsplannen in dit gebied samen te voegen en te verwerken tot één nieuw bestemmingsplan, en om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan "Eiland - De Domp" bevat een toelichting, planregels en een verbeelding (plankaart). Op grond van de inspraakverordening worden ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen in de gelegenheid gesteld zijn of haar mening over het voorontwerp-bestemmingsplan naar voren te brengen. Reacties op het voorontwerp-bestemmingsplan kunnen binnen de termijn van de ter inzage legging schriftelijk worden gegeven. Daarnaast kan binnen de inzagetermijn een afspraak worden gemaakt met de heer S.G. Faber van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (0515)485576 voor het geven van een mondelinge reactie over het bestemmingsplan.

Digitaal voorontwerp-bestemmingsplan:
Vanaf 1 januari 2010 is het digitale bestemmingsplan het rechtsgeldige bestemmingsplan. Gemeenten zijn vanaf 1 januari 2010 dan ook verplicht bestemmingsplannen digitaal beschikbaar te stellen. U kunt het voorontwerp bestemmingsplan "Eiland - De Domp" digitaal bekijken op de website
http://www.sneek.nl/redir.asp?link='http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?p lanidn=NL.IMRO.0091.2010stadsfennepas-vont'&linkID=73245 De digitale planbestanden van het bestemmingsplan "Eiland - De Domp zijn te downloaden op de volgende weblocatie:

http://ruimtelijkeplannen.sneek.nl/43DCFC38-F7E0-45FD-8F8B-8FF49D484CBD /

Het papieren voorontwerp-bestemmingsplan ligt van 7 mei 2010 tot en met 17 juni 2010 ter inzage bij de balie aan de Markstraat 15 te Sneek.