Opplussen van Dorpsdijk Vrouwenpolder is gestart


Dorpsdijk Vrouwenpolder wordt door Veerse ondernemers nieuw leven ingeblazen

VROUWENPOLDER, 20100505 -- Na jaren van leegstand en verloedering van diverse panden aan de dorpsdijk in Vrouwenpolder is het begin gemaakt met het opplussen hiervan. Op vrijdag 07-05-2010 van 16.00-20.00 uur openen in de voormalige bakkerij aan Dorpsdijk nr.32, twee nieuwe (kleding)winkels, vorige week is op nr.26 al een ijssalon geopend. Drie Veerse ondernemers hebben de handen ineen geslagen en een prachtig resultaat neergezet. Bovendien draagt de Rabobank haar steentje bij door de pinfaciliteiten ook weer naar de Dorpsdijk terug te brengen eveneens op Dorpsdijk 32.

Uit pure frustratie heeft Jan de Visser, eigenaar van Breezandvakanties, de voormalige bakkerij gekocht.
Jan de Visser "Ik wilde hiermee een statement maken naar mijn collega ondernemers waarmee ik al jaren sprak over de achteruitgang van de Dorpsdijk, maar wat tot nu toe nooit leidde tot resultaat. Het was tijd voor de Rotterdamse aanpak "niet lullen maar poetsen" in de ondernemers Björn van de Vrande en Jeroen Timmerman vond ik twee gelijkgestemden."

Björn van de Vrande is samen met zijn vrouw Joyce en zwager Anthon van de Giessen al jaren actief aan de Dorpsdijk met Hotel Restaurant de Boekanier en 't Sjopje Beach*Mode*Gifts, in de tijd dat zij benaderd werden door Jan de Visser waren zij al druk bezig met verbouwen aan de Dorpsdijk 26 om aldaar een ijssalon te realiseren. Echte ondernemers dus en niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.
Björn van de Vrande: "Hiertegen kon en wilde ik geen nee zeggen, na ampel beraad met mijn vrouw en zwager was de kogel snel door de kerk en een nieuwe kledingwinkel was geboren, Mini & Me Fashion, mode voor dames, jongen en meisjes."

Jeroen Timmerman is vooral bekend van Roha Watersport in Kamperland maar is samen met zusje Marloes Timmerman ook actief in Vrouwenpolder op het (kitesurf)strand met Roha Active Sports en met een windsurf testcenter op de Schotsman aan het Veerse Meer.
Jeroen Timmerman: "Omdat ik en Marloes wel van een uitdaging houden, en wij wel potentie zagen in Vrouwenpolder met haar actieve verenigingsleven en gezellige horeca, hoefden wij niet zo heel lang na te denken over Jan de Visser zijn aanbod, dus nu ook aan de Dorpsdijk met Roha XS, sportieve Dames, Heren en Kinderkleding."

Mini & Me Fashion en Roha XS zullen a.s. vrijdag 07-05-2010 gezamenlijk op feestelijke wijze hun deuren openen v.a. 16.00 uur op Dorpsdijk 32 te Vrouwenpolder

Roha XS
Dorpsdijk 32b
4354 AD Vrouwenpolder
0113-371540
www.roha.eu


Mini & Me Fashion
Dorpsdijk 32a
4354 AD Vrouwenpolder
0118-591362
www.miniandme.nl





ingezonden persbericht