Parttime P.A. voor particulieren en ZZP-ers


AMSTERDAM, 20100507 -- Vanaf 10 mei 2010 biedt Charlie een parttime P.A. service voor particulieren en zzp-ers. Deze unieke service houdt in dat de personal assistants van Charlie flexibel ingeschakeld kunnen worden voor het verzorgen van de meest uiteenlopende huishoudelijke, administratieve en zakelijke taken.

De parttime P.A. wordt al een aantal jaar door Charlie via werkgevers aan werknemers aangeboden. De populariteit van de service is in het afgelopen crisisjaar sterk gegroeid door verhoging van de fysieke en psychische druk. Men werkt harder, langer en wil minder tijd kwijt zijn aan basale tijdrovende zaken. Men gaat rationeler met tijd om, waardoor een grotere wens is ontstaan om zaken uit te besteden. Om die reden heeft Charlie de parttime P.A. service ook voor particulieren en zzp-ers toegankelijk gemaakt.

Voor particulieren biedt Charlie de `Family & Home Assistance'. Met deze service kunnen onder andere de volgende zaken worden verzorgd: interieurverzorging, kledingreiniging en -reparatie, tapijt- en gordijnreiniging, verhelpen van telefoon- en internetstoringen, verhelpen storingen huishoudelijke apparatuur, wit- en bruingoed reparaties, aanwezigheidservice voor monteurs of aflevering goederen, tuinonderhoud, klussenservice, computerhulp aan huis, auto-onderhoudservice inclusief haal- en brengservice, cadeau-service inclusief aflevering, offertes opvragen en boeken vakanties, reserveringen voor restaurants, ticketservice voor voorstellingen en chauffeur- en parkeerservice.

Voor zzp-ers biedt Charlie de `Business Manager voor ZZP-ers'. Deze Business Manager kan onder andere de volgende zaken verzorgen: telefonische boodschappendienst, inkomende post uitzoeken, reorganiseren administratie, opzetten digitale boekhouding (via internet benaderbaar), facturen aanmaken en versturen, debiteurenbeheer (herinneringen, nabellen, aanmaningen), inkomende facturen/ bonnen/ credit card afschriften inboeken, betaallijsten opstellen of betalingen in bankprogramma invoeren, archiveren en opslag digitale en fysieke administratie, verzekeringscontrole en ontdubbeling verzekeringen, verzorgen IT infrastructuur met automatische online backup en antimalware software, contractbeheer leveranciers en abonnementbeheer.

Naast de genoemde zaken voert Charlie op verzoek ook aanvullende wensen uit in binnen- en buitenland. Inmiddels bestaat zelfs ruime ervaring in: auto's brengen naar vakantie adressen, verbouwingen begeleiden, zoekgeraakte koffers op vliegvelden opsporen, last-minute kaartjes en overnachtingen regelen voor grote evenementen, hospitality en catering verzorgen bij feesten en evenementen zoals Sail, winterstallingen verzorgen voor auto's en boten etc.

Het gebruik van de part time P.A. service is zeer laagdrempelig. Na een intake gesprek waarin eisen en wensen in kaart zijn gebracht, krijgen cliënten hun eigen personal assistant.
Kosten voor de personal assistant zijn vanaf ¤ 100,00 per maand.

Over Charlie

Charlie P.A. Services is sinds 1998 aanbieder van gemaksdiensten op kantoor en aan huis, zoals stomerij service, autowas service en conciërge services. Charlie werkt in opdracht van MKB, multinationals, ministeries, woningcorporaties en particulieren in geheel Nederland. Tot voor kort 2009 opereerde het bedrijf onder de naam SuperServer Employee Services. In 2009 maakten ruim 10.500 klanten gebruik van de diensten van Charlie.