Nightmare Outdoor 2010

10/12/2009 12:12

UDC Events

Vorig jaar werd er heel wat gehakt en gestampt op het evenemententerrein aan de Luttenbergerweg nabij Hellendoorn. De locatie bleek uitermate geschikt te zijn voor een van de grootste Hardcore festivals van Nederland en na afloop van het event waren de reacties dan ook erg positief. Het was een geweldige dag die de bezoekers niet snel zullen vergeten. Het zonnetje scheen, het geluid was hard, zuiver en meedogenloos, de line up was van zeer hoge kwaliteit en de sfeer was perfect. Alle ingrediënten voor 'het ultieme gabber gevoel' waren dus aanwezig.

Wegens het succes van deze zeer geslaagde 2009 editie heeft de organisatie besloten om Nightmare Outdoor ook in 2010 te laten plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Luttenbergerweg nabij Hellendoorn. Op 8 mei zullen van 12.00 tot 23.00 de snoeiharde beats weer beuken in de bossen, zal de grond weer heftig trillen door de bas en zullen de bezoekers weer kunnen genieten van een nieuwe editie van Nightmare Outdoor.

Achter de schermen is de organisatie al weer enige tijd druk bezig met het samenstellen van de line up, het ontwerpen van het decor en het plannen van het entertainment. Verschillende toonaangevende Hardcore labels en organisaties zullen in 2010 een area gaan hosten op Nightmare Outdoor, dus het beloofd weer een zeer speciale editie te gaan worden!

Meer nieuws omtrent Nightmare Outdoor 2010 volgt snel op www.nightmare-outdoor.com





http://www.nightmare-outdoor.com