Gemeente Winterswijk


Wooninfodag over nieuwbouwplannen in Winterswijk

22 april 2010

Op zaterdag 8 mei organiseert de stichting Winterswijk Marketing i.o in het kader van de campagne '100% Winterswijk. Geniet van het pure leven!' een wooninfodag over nieuwbouwplannen in Winterswijk. De wooninfodag vindt plaats van 11.00 - 15.30 uur in de centrale hal van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25. Deze wooninfodag is bedoeld voor iedereen die geĂŻnteresseerd is in de voorgenomen nieuwbouwplannen in Winterswijk. Toegang is gratis.

Gerrit Vervelde van Enning Makelaardij is lid van het bestuur van de stichting Winterswijk Marketing i.o. licht het initiatief toe: "De komende jaren zijn er vele nieuwbouwplannen in Winterswijk waarover we zoveel mogelijke mensen nu al willen informeren. Het kan hierbij gaan om mensen die nu al in Winterswijk wonen en een andere woonbehoefte hebben, maar ook om mensen van buiten Winterswijk. Inwoners van regiogemeenten of zelfs nog verder weg. Maar we vinden het ook belangrijk om te zien waar interesses en behoeftes liggen zodat we daar zoveel mogelijk op in kunnen spelen met de plannen. We hebben 10 deelnemende partijen bereid gevonden die zich op deze dag presenteren. Deelnemende partijen zijn: Bussman, Victoria, WBC, vof de Rikker, Wam van Duren, De Woonplaats, Slotboom, EBU, WFN, gemeente Winterswijk en de stichting Winterswijk marketing i.o..

Doel stichting Winterswijk Marketing
De stichting Winterswijk Marketing i.o. heeft als doel het imago en de naamsbekendheid van Winterswijk te verbeteren en Winterswijk aantrekkelijker te maken voor bezoekers, bedrijven/instellingen, toekomstige bewoners en inwoners. Gemeentelijk projectleider citymarketing Ester Reusink vertelt hierover: "De stichting richt zich niet alleen op de toeristische sector maar wil ook het wonen en werken meer onder de aandacht brengen. Het organiseren van deze wooninfodag is een van de eerste stappen die we zetten om het wonen onder de aandacht te brengen. In de toekomst willen we nog meer activiteiten en middelen in gaan zetten om het wonen in Winterswijk onder de aandacht te brengen. Samen met de Winterswijkse bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars en de woonbranche."