Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


plus beurs in Stadsdeelhuis

---

8 mei: 55 plus beurs in Stadsdeelhuis

23 april 2010

actieve senioren

Veel 55-plusser van nu zijn actief, staan midden in het leven en willen hun talenten inzetten en verder ontwikkelingen. Op de 55-plus beurs op zaterdag 8 mei van 13.00 -16.00 uur in Stadsdeelhuis Oost kunnen bewoners uit het stadsdeel kennismaken met verschillende activiteiten op het gebied van vrije tijd.

De beurs laat zien wat het stadsdeel te bieden heeft. U kunt deelnemen aan verschillende workshops, bijvoorbeeld over welke kleur kleding het beste bij u past, leren jongleren of het
professionele roei-apparaat van het roeicentrum uitproberen. Maar ook als u meer wilt weten over `twitteren', dan bent u aan het goede adres. Tevens zijn er organisaties aanwezig zoals 'We doen 't samen' om mensen met elkaar in contact te brengen om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Verder kunt u informatie krijgen over het Loket `Zorg en Samenleven', mantelzorg en vrijwilligerswerk.

De kunstuitleen van het CBK Amsterdam in het Stadsdeelhuis is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De kunstuitleen van CBK Amsterdam beschikt over een grote collectie schilderijen, tekeningen, foto's en beelden die kunnen worden geleend. Zij hebben deze dag een aantrekkelijke aanbieding. Als u lid wordt hoeft u geen inschrijfkosten te betalen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan een geldig legitimatiebewijs en een recent adresbewijs. Meer informatie is te vinden op www.cbkamsterdam.nl

Stadsdeelhuis Oost is gevestigd aan het Oranje-Vrijstaatplein 2 in het gebied Oostpoortgebied (voormalig Polderweggebied)

Computeren voor ouderen