Dansen met 3D-bril op zat 8 mei in de Matrixx

23/04/2010 14:24

Twada Entertainment B.V.

Dansen met een 3D bril op? Zaterdag 8 mei gaat een unieke ervaring worden voor alle XXlerator partypeople. Een megascherm van 10 bij 5 meter, dikke ledwalls langs de zijkanten, een 3D beamer van 18.000 ANSI lumen, prachtige futuristische 3D beelden met sfeer en effecten die op je af komen en langs je heen schieten, samen met de lekkerste hardstyle muziek van oa A2 Records, Crypsis en Technoboy. XXlerator Future Mayhem 3D gaat een nieuwe unieke totaalbeleving worden.

3D bril

Iedereen ontvangt bij binnenkomst gratis een 3D bril. Met name bij de introshows zal iedereen verzocht worden zijn bril op te zetten om een nieuwe totale 3D beleving mee te maken in beeld en geluid. Tussendoor kun je lekker dansen al dan niet met je 3D bril op. De jongens van Vision Impossible zijn al maanden bezig om er een unieke visuele 3D beleving van te maken. Kom op tijd want de eerste 3D shows beginnen al om 00.00 uur.

Line-up

Hoewel de 3D beleving natuurlijk leuk is draait het uiteindelijk om de muziek. En die is deze avond ook om van te smullen. Devon K en daarna Wildstylez staan aan het begin van de avond. Vervolgens komt grootmeester Technoboy en gaat Crypsis een unieke dikke live set van een half uur weggeven. Als klap op de vuurpijl voor het eerst in de Matrixx een anderhalf uur durende set van A2 records, het label van Alpha 2, met Ran D, B-Front, 2-Sidez en natuurlijk de broertjes Anco en Arjen zelf. Tot slot op veler verzoek een lekkere dikke hardcore afsluiter van één van de populairste hardcore DJ's van dit moment Noize Suppressor.

Trailer en kaarten

Bekijk hier de trailer. Kaarten kosten 15,- (ex fee) en zijn te koop op www.matrixx.nl. Kaarten zijn ook aan de deur te koop en kosten dan 18,-.

Youtube link:

http://www.youtube.com/watch?v=4QrqD4qOmVI

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.matrixx.nl