Stadsdeel Amsterdam-Noord

Maffe Fietsenparade op 8 mei!

3 mei 2010

Zaterdag 8 mei 2010 trekt een parade van opvallende, mooie, rare en kleurrijke fietsen over het parcours van de eerste tijdrit van de Giro d'Italia.

Schrijf je in!

Grijp je kans om over het parcours van de Giro d'Italia te rijden! Heb je een gekke fiets, een roze bel of gewoon een vrolijk vlaggetje, schrijf je dan in voor de Maffe Fietsenparade.

De Maffe Fietsenparade start op zaterdag 8 mei om 17.45 uur vanaf de Paulus Potterstraat en eindigt voor het Olympisch Stadion. Vanaf 16.30 uur kun je je melden bij de inschrijfbalies.

Tijdens de Maffe Fietsenparade worden ook diverse andere activiteiten georganiseerd: Het Soulcycle BMX Team geeft een spectaculaire demonstratie. Kom kijken naar een wervelend optreden van ACCU, laat je fiets gratis graveren en maak op ludieke wijze kennis met De Fietsendief.

De parade eindigt bij het Olympisch Stadion, waarna een jury onder leiding van wethouder Gehrels zal beslissen welke fiets de prijs wint van Mafste Fiets van Amsterdam: een geheel verzorgd weekend naar Verona voor 2 personen om de finale van de Giro live te zien!

Meer informatie en inschrijven op www.giromania.nl/