Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alkmaar, 10 december 2010

Le Champion organiseert de GIRO d'Italia Toertocht Amsterdam!

Le Champion gaat de toertocht organiseren van de GIRO d'Italia op zaterdag 8 mei 2010 vanaf Amsterdam. Le Champion is door de gemeente Amsterdam aangewezen als de organisatie om de toertocht vanuit Amsterdam te organiseren. De start zal op de zaterdagochtend plaatsvinden, waardoor de fietsers 's middags live bij de start van de proloog aanwezig kunnen zijn. Deze proloog start vanaf het Museumplein in Amsterdam.

De toertocht zal over gedeelten van de officiële route gaan van de professionele ronde van de Giro. Le Champion verwacht dan ook dat er veel deelnemers aan de start zullen staan.

Binnenkort gaat de inschrijving open en kunnen de deelnemers zich inschrijven voor dit fantastische fietsevenement vanaf de hoofdstad!

Le Champion is een organisatie die jarenlang ervaring heeft met het organiseren van grote fiets, wandel en hardloopevenementen, zoals de Ronde van Noord Holland, Luik-Bastenaken-Luik, Dam tot Dam FietsClassic, Wandel4Daagse Alkmaar, de Dam tot Damloop en de Amsterdam Marathon.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht