Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Hoenderloo, 15 april 2010

Schetssafari op De Hoge Veluwe

NP De Hoge Veluwe staat in mei decor voor een heuse Schetssafari. Onder de deskundige leiding van kunstenares Marian Mijnhardt en Boswachter Henk Ruseler ontdekken de deelnemers het Park op een geheel andere wijze. Gewapend met potlood en papier biedt deze safari zowel beginners als gevorderde de mogelijkheid prachtige schetsen in de natuur te maken.

Kijken, beleven en proberen
Onder begeleiding van Boswachter Henk Ruseler gaan de deelnemers op zoek naar inspirerende locaties in het Park. Drie á vier van deze locaties krijgen de eer toebedeeld vastgelegd te worden op papier. "Door rustig te gaan zitten, om je heen te kijken en het op papier te zetten beleef je de omgeving intenser. Vooral in deze drukke tijd is dit een bijzondere ervaring," zegt Mijnhardt. Zij zal de deelnemers tijdens het schetsen voorzien van ideeën en nuttige tips. Tevens krijgen de deelnemers tijdens de safari verschillende lekkere hapjes en drankjes.

Praktische informatie
De Schetssafari begint zaterdag 8 mei om 13.30 bij het Bezoekerscentrum en zal rond 17.30 eindigen. De kosten zijn E50 per persoon (inclusief de entree tot het Park, het parkeren van de auto en een hapje en een drankje). Het schetsmateriaal dienen de deelnemers zelf te verzorgen. Reserveren voor deze safari is noodzakelijk. Dit kan via reserveringen@hogeveluwe.nl of 0900 - 464 38 35.



Ingezonden persbericht