Ingezonden persbericht


persbericht

Vier dames door naar de finale van het 2é UTRECHTS KLEINKUNST FESTIVAL.

Donderdag 6 en vrijdag 7 mei hebben zich na twee ongekend spannende halve finalerondes zich vier dames voor de finale voor zaterdagavond geplaatst. Linnet van der Wal, Lotte Vermeulen, Titia Wolf en Meike Veenhoven werden, na twee adembenemende halve finales, door de jury tot uiteindelijke finalisten uitgeroepen. De jury was unaniem in haar oordeel. Het publiek liet zich meevoeren in de belevingswereld van deze jonge talentvolle kleinkunstenaars en genoten van de intieme kunstvorm van de halve finalisten in het bijzondere theatermonument Schiller Theater 'Place Royale' in het historisch hart van Utrecht.

Aan deze Utrechts Kleinkunst Festival hadden meer dan 30 acteurs en groepen zich aangemeld. De beste Kleinkunstenaars van Nederland werden geselecteerd via o.m. voorrondes en actieve jurering. Uiteindelijk werden 8 halve finalisten toegelaten tot dit Kleinkunst Festival welke jaarlijks zal worden gehouden.

Zaterdagavond 8 mei om 20.30 uur wordt de FINALE ronde in het Rijksmonumentale pand van het Schiller Theater PLACE aan de Minrebroederstraat 11 te Utrecht gehouden. Omstreeks middernacht zal door de jury en het publiek, na deze finaleronde, de uiteindelijke winnaar(s) bekend worden gemaakt. De Stichting Schiller Theater Place Royale zal aan deze tweede editie een mooie tastbare herinnering en geldprijs toekennen.

Schiller Theater ´Place Royale´

Minrebroederstraat 11

3512 GS Utrecht

T 030-2319380