Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Teuge - Automobilist onder invloed                        |

De politie heeft vrijdagmiddag 7 mei een 63-jarige automobilist uit de gemeente Voorst aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De man werd rond 17:15 uur tijdens een routinecontrole aan de Rijksstraatweg in Teuge staande gehouden. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.8. De automobilist kreeg een bekeuring en een rijverbod.

|     |Zutphen - Politie onderzoekt incident in woning           |

Een 52-jarige Zutphenaar is vrijdagmiddag 7 mei gewond geraakt na een geweldsincident in een woning in de Zutphense wijk 'Leesten'. Een 48-jarige plaatsgenoot is aangehouden op verdenking van mishandeling.


Het incident werd rond 12:20 uur bij de politie gemeld. Ter plaatse bleek de 52-jarige man in zijn woning te zijn mishandeld door zijn 48-jarige plaatsgenoot, de 52-jarige man vluchtte tijdens het incident zijn woning uit. Hij was gewond geraakt aan zijn hoofd en werd later door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 48-jarige man heeft de woning na het incident verlaten. De gealarmeerde politie kwam ter plaatse en heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. De 48-jarige man uit Zutphen kon korte tijd zijn in zijn eigen woning worden aangehouden. De politie heeft het geweldsincident in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(



---- --