Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 08-05-2010

Beschonken bestuurders aangehouden

MOERDIJK: De politie hield zaterdag om 02.30 uur een 52-jarige man uit Lage Zwaluwe aan op de Steenweg. De man had gedronken, maar kon direct na zijn aanhouding geen blaastest voltooien. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek een uitslag van 595 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 6 uur. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

ROOSENDAAL: Om 02.00 werd op de Frans Halslaan een 43-jarige
Roosendaler aangehouden voor rijden onder invloed. Op het politiebureau blies de man op het ademanalyseapparaat een uitslag van 620 ug/l. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 7 uur.

ROOSENDAAL: Om 23.50 uur werd op de Thorbeckelaan een 36-jarige man uit Roosendaal aangehouden voor rijden onder invloed. De politie kreeg even daarvoor melding dat er aan de Thorbeckelaan een man op de grond zou liggen met een bebloed gezicht. Op de rotonde bij de Tolbergvijver trof de politie een auto aan met daarin een man met een bebloed gezicht. De man had vermoedelijk met bekenden uit de buurt ruzie gekregen over geld. Hij was hierbij mishandeld. Hierna was de man in zijn auto gesprongen en weggereden. Al snel kwam hij bij de rotonde en reed hier de bosjes in. De man is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hierna is hij naar het politiebureau gebracht. Uit de ademanalyse kwam een uitslag van maar liefst 1345 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 18 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. Omdat de man zijn rijbewijs niet direct kon inleveren is zijn auto achtergehouden totdat dit wel gebeurd is. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Politie onderzoekt brandstichting in auto

OUDENBOSCH: De politie kreeg zaterdag even na 03.00 uur melding van brand in een container. Bij arriveren van de agenten bleek het te gaan om een autobrand. Een getuige meldde de brand bij de hulpdiensten. De brandweer bluste het vuur. De auto raakte volledig uitgebrand. Omdat er sporen van brandstichting te zien waren is het voertuig weggetakeld voor sporenonderzoek. De politie heeft contact opgenomen met de eigenaar van het voertuig. Van de gedupeerde zal aangifte worden opgenomen.


Laatst gewijzigd 08-05-2010 14:04 | © Regio Midden en West Brabant |