Ingezonden persbericht


Persbericht
16 maart 2010, Kampen

Voorbereidingen IJsseldeltadag 2010 in volle gang!

De IJsseldeltadag 2010 komt alweer in zicht. De 5e editie van het jaarlijks terugkomende evenement van Nationaal Landschap IJsseldelta valt dit jaar op zaterdag 8 mei en wordt ook dit jaar weer groots aangepakt. Vele deelnemers steken de koppen bij elkaar om de dag vorm te geven en gezamenlijk aan de bezoekers te laten zien wat de IJsseldelta te bieden heeft. Polder Mastenbroek
Op 8 mei 2010 kunt u tijdens de opendag van Nationaal Landschap IJsseldelta genieten van de verschillende leuke activiteiten in de IJsseldelta. Anders dan voorgaande jaren wordt de IJsseldeltadag dit jaar geconcentreerd rondom de activiteiten in de polder Mastenbroek: het hart van de IJsseldelta. Door alle activiteiten te concentreren worden deze makkelijker bereikbaar. U heeft dit jaar de gelegenheid om tijdens het evenement bij meerdere locaties te gaan kijken. Tevens zullen de activiteiten meer ontplooid worden. Het verhaal van de IJsseldelta zal uitgedragen worden. U kunt de IJsseldelta echt beleven, uw zintuigen zullen zeker geprikkeld gaan worden.
Druk met voorbereiden
Vele handen maken licht werk, en zo is het ook bij de IJsseldeltadag. Alle deelnemers zetten hun beste beentje voor om er een geweldige dag van te maken. Samen komen de leukste ideeën op tafel waardoor ook dit jaar de IJsseldeltadag een bijzondere dag zal worden. Zo zijn de activiteiten gekozen rondom het thema zintuigen prikkelen. U kunt een kijkje achter de schermen nemen bij diverse boerenbedrijven. Laat u verleiden om allerlei heerlijkheden te proeven terwijl u ondertussen luistert naar muziek of een verhaal. Snuif de geur van Mastenbroek op en voel de rust. Bent u benieuwd wat er dit jaar allemaal georganiseerd gaat worden? Houd dan de website www.ijsseldeltadag.nl in de gaten.