Ingezonden persbericht


VOGUE EYEWEAR LAUNCHES
VOGUE FASHION CLOSET

Na het grote succes van 'The Ultimate Italian Style' competitie van afgelopen jaar lanceert Vogue Eyewear nu de Vogue Fashion Closet. Het zonnebrillenmerk gaat deze zomer in heel Nederland op zoek naar de 'Most Fashionable Vogue Style'. Fashionista's hebben de kans om zichzelf om te toveren tot POPSTAR, HIPPIE, VAMP of een andere spannende look. Om zich vervolgens te laten fotograferen met bijpassende Vogue-zonnebril en kans te maken op een volledig nieuwe garderobe van Welikefashion.com.

Van 8 mei tot en met 12 juni staat de Vogue Fashion Closet in zes verschillende steden, waar rekken vol kleding van Welikefashion.com hangen. Het beste Fashion Closet style icoon wint een persoonlijke shoppingdag bij Welikefashion.com met een fashion cheque ter waarde van ¤ 500,-.

Gedurende vijf weken gaat het Vogue Eyewear team op zoek naar de fashionista met de 'Most Fashionable Vogue Style'. Het speciaal samengestelde team uitgerust met stylist en fotograaf bezoekt Eindhoven, Amstelveen, Rotterdam, Alkmaar, Groningen en Zandvoort. Op locatie worden de kandidaten verwelkomd in een speciale Vogue Eyewear-tent en gestyled met de nieuwste Vogue brillen en kleding van Welikefashion.com. Tevens ontvang je bij de deelnemende opticiens op deze speciale dag bij aankoop van een Vogue zonnebril 10% korting én een John Frieda shampoo cadeau. De winnaar van de Vogue Fashion Closet wordt bepaald door een vakjury bestaande uit Grazia hoofdredacteur Hilmar Mulder, Emeline van der Vecht (Marketing Manager Vogue Eyewear Nederland), Carlijn de Vries (Fuse Marketing & The Fame Game) en Heleen Schouwenaar (Welikefashion.com). Wie de meeste stemmen van de jury krijgt, sleept de hoofdprijs in de wacht: een shoppingdag bij Welikefashion.com in Amsterdam, waar de winnares wordt ontvangen en begeleid door de stylegoeroes van Welikefashion.com. Daarnaast zal in week 24 in Grazia een backstageverslag over alle events worden geplaatst, waar de winnaar ook in te zien zal zijn.

Op de Vogue Eyewear website, vogue-eyewear.com, zullen direct de foto's worden geplaatst, die gedownload kunnen worden. Hiernaast staat er het laatste nieuws en achtergrondinformatie over de events. Ook is er een Vogue Virtual Closet, waar je online een nieuwe look kunt creëren. Wie hier aan meedoet, maakt wederom kans op mooie prijzen. Kortom, be Vogue!