Ingezonden persbericht


Persbericht
27 april 2010, Kampen

Binnenkort op de deurmat: de IJsseldeltadag krant

Op zaterdag 8 mei a.s. vindt de IJsseldeltadag plaats. Tijdens deze open dag van Nationaal Landschap IJsseldelta is er van alles te doen in de polder Mastenbroek. Ook benieuwd naar het programma? Binnenkort valt de IJsseldeltadag krant op de deurmat.

Gratis programmakrant
In week 18 wordt de IJsseldeltadag krant huis-aan-huis verspreid. In de krant is het volledige programma van de IJsseldeltadag opgenomen. Alle deelnemers vertellen hun verhaal en laten weten wat er op hun locatie te doen is op 8 mei. Niet langer wachten op de papieren versie in de brievenbus? Op www.ijsseldeltadag.nl is een voorproefje te krijgen. Hier is de krant alvast online te bekijken.

Fotowedstrijd `prikkel uw zintuigen in de IJsseldelta' Nationaal Landschap IJsseldelta daagt u uit om de origineelste en mooiste foto's van de IJsseldeltadag te maken met het thema `prikkel uw zintuigen'. Wees creatief en leg de IJsseldelta op de gevoelige plaat vast. Ga de uitdaging aan en doe mee aan de IJsseldeltadag fotowedstrijd. Stuur mooie IJsseldelta foto's met het thema `prikkel uw zintuigen' op naar moesterholt@ijsseldeltamarketing.nl. Eind mei worden alle inzendingen beoordeeld en wordt de winnaar gekozen door Nationaal Landschap IJsseldelta. Natuurlijk worden alle ingezonden foto's op de website www.ijsseldeltadag.nl gepubliceerd.



Ingezonden persbericht