Ingezonden persbericht


Expositie Erik Fortuin in de Woonkamergalerie!

Van 8 mei 2010 tot 5 juli 2010 zal de kunstenaar Erik Fortuin uit Alkmaar gaan deelnemen aan onze groepsexpositie in de Woonkamergalerie. Hieronder een stukje biografie van deze kunstnaar!

ERIK FORTUIN BEELDEND KUNSTENAAR

"Wie de schilderijen van Erik Fortuin bekijkt, zal onmiddellijk worden meegenomen naar een andere wereld; een sur-realistische werkelijkheid.

Intuïtief: door zijn handen ontstaan geïnspireerde fantasierijke beelden in kleur.. vormen.. een landschap.. een katachtige.. een vrouwfiguur.. op de muur of paneel.

Pure emotie: Erik Fortuin leeft zijn schilderijen.. vanuit gevoel.. een glimlach.. ontroering.. verwondering.. vreugde.

Tijdloos: zowel de beweging.. het ritme.. de melodie van de magische beelden vullen tijd en ruimte op een intieme en wonderlijke manier.. een eindeloos sprookje.."

Muziek is naast beeldende kunst Erik's grote passie; Erik is zanger tekstschrijver en componist. Voor muziek- productiemaatschappij MBR PRODUCTIES heeft Erik in oktober 2009 de single in gedachten uitgebracht. Het coverdesign is van zijn hand.

Wij heten u allen van harte welkom om deze unieke expositie te komen bezichtigen. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond ook nog van 18.00 uur tot 21.00 uur. U vindt onze Woonkamergalerie aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep.