Ingezonden persbericht


**PERSBERICHT**

Pickwick Players vieren 35-jarig lustrum

Zaterdag 08 mei zal op sportpark Keizerslanden het 35-jarig lustrum van rugbyclub the Pickwick Players worden gevierd. Diverse teams uit heel Nederland komen deze dag hun rugbykunsten vertonen ter ere van de jarige sportvereniging.

S'morgens is er een jeugdprogramma en s'middags worden er na een feestelijke opening door oa Old Pickwick gestreden om de Veteranentrofee tegen t'Gooi en "the Harlequins". Ook zal Pickwick's 1e team aantreden tegen het 1e van Enschede en zal het 2e team spelen tegen de mannen van Almelo. Voor de kleinsten is er natuurlijk traditiegetrouw de hele dag weer een groot springkussen aanwezig.

Omstreeks 17:00 uur zal wethouder Ahne van de gemeente Deventer de prijsuitreiking verzorgen en zal hem het eerste exemplaar van de nu al veelbesproken "Pickwick Ladies jaarkalender" worden uitgereikt. Aansluitend zal er een grote BBQ zijn met live muziek en optredens van diverse artiesten.

Deventenaren en andere rugbyliefhebbers worden uitgenodigd om zaterdag 8 mei as naar Sportpark Keizerslanden te komen, om deze feestelijke rugbydag mee te komen maken.




Ingezonden persbericht