KPN NV

KPN opent glasvezel infocenter in Aalten | | |

|                                              |                              |
Informatiecentrum toont vele mogelijkheden van glasvezeldiensten

Met ingang van zaterdag 8 mei 2010 opent KPN op feestelijke wijze de deuren van het Glasvezel Infocenter aan de Haartsestraat tussen de Hema en juwelier Meerdink in Aalten. Bezoekers kunnen hier informatie krijgen over het glasvezelnetwerk dat bij voldoende belangstelling wordt aangelegd in Aalten. KPN gaat op dit glasvezelnetwerk, dat door Glashart Aalten wordt aangelegd, diensten aanbieden. Ook andere leveranciers krijgen daartoe de gelegenheid.

Beleef zelf de mogelijkheden van glasvezeldiensten

In het Glasvezel Infocenter geeft KPN uitgebreide informatie over glasvezeldiensten en toont het de mogelijkheden die glasvezel als techniek biedt. Haarscherp interactief tv-kijken of supersnel up- en downloaden, in het infocenter kunnen inwoners het zelf ervaren zoals het straks thuis ook werkt. Er worden ook speciale informatiebijeenkomsten georganiseerd waar inwoners met al hun vragen over glasvezeldiensten terecht kunnen. Daarnaast kunnen inwoners van Aalten zich voorinschrijven op de glasvezeldiensten van KPN.

De magie van glasvezel

Glasvezel kan veel grotere hoeveelheden data aan dan de huidige verbindingen en is beter in staat om langere afstanden te overbruggen zonder verlies van kwaliteit en snelheid, ook niet als er veel mensen tegelijk gebruik van maken. KPN gaat in Aalten op het glasvezelnetwerk diverse pakketten aanbieden met digitale tv, radio, telefonie én internet van een superieure kwaliteit.

Glasvezel Infocenter in Aalten

De openingstijden van het Glasvezel Infocenter aan de Haartsestraat zijn: maandag 13.00 - 18.00, dinsdag t/m donderdag 10.00 - 18.00 uur, vrijdag 10.00 - 20.00 uur en zaterdag 10.00 -17.00 uur. Iedereen is van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen.

Voor meer informatie over KPN Glasvezel zie www.kpnglasvezel.nl/aalten Voor meer informatie over KPN zie www.kpn.com


-----------------------