TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-05-2010

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 8 mei
Radio 2 - 16.00 uur

DANNY DE MUNK IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 8 mei ontvangt Daniël Dekker in TROS MUZIEKCAFÉ:

DANNY DE MUNK. In maart jl. kwam zijn nieuwe album uit, getiteld: 'Dit is mijn leven'. Onlangs werd door de TROS een reallifesoap uitgezonden over zijn verhuizing en de voorbereiding naar zijn concerten in april jl. in de Heinken Music Hall in Amsterdam. Hoog tijd dus om langs te komen in TROS MUZIEKCAFÉ en wat van dit album te zingen.

GEORGE KOOYMANS & FRANK CARILLIO. Wat gebeurt er als twee muzikale giganten uit vriendschap samen muziek maken? Dan krijg je :'On location', hun gezamenlijke debuut. Dit album werd opgenomen in Millbrook, zo'n 150 km boven New York city, waar ook de mannen van Golden Earring aan hun vorige album werkten.

JAN RIETMAN. Na acht jaar radiostilte kwam Jan Rietman eind 2009 met een nieuwe cd: 'Open boek'. Het album bevat nummers waaraan hij de afgelopen twee jaar gewerkt heeft. Zoals de titel al doet vermoeden vertelt hij met zijn liedjes over zijn leven. Over onder meer de liefde, het artiestenleven en de dood.

DIANA BIRCH. Het debuutalbum 'Bible Belt' van deze jonge zangeres verscheen begin dit jaar in Europa. Diana werd in 1983 geboren in de Verenigde Staten, maar reisde met haar vader, die dominee was, naar Zimbabwe, Zuid Afrika, Australië en tal van andere landen. Via Los Angeles landde ze uiteindelijk in Londen, waar ze dit album opnam: een tijdloze plaat met een enorm sympathieke mix van soul, gospel en jaren zeventig pop.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS